Radio Novan Aamussa Minna kyselee Akin kieliopinnoista ja Aki miettii kimppakyytejä. Hyvää huomenta myös musacornerista joka menee loppujen lopuksi ihan päin persettä. Dj Aki L. pistäytyy studiossa kertomassa tarinan nuoruusvuosiltaan, kuuntele parhaat palat tästä!
Rajojen avaaminen puhuttaa Novan Aamua. DJ Aki L pitää oppitunnin Sikaduosta, Minnaa on jäynäytetty ja tuottaja Markuksella on huikeaa kerrottavaa!
Novan aamussa vaihdetaan reseptit pääsiäisen viettoa varten. Minna pohtii nuoressa miehessä tapahtuvia muutoksia ja DJ Aki L on saanut huikeaa fanipostia. Myös parittelevat pandat ja nimien muistaminen herättää hilpeyttä studiossa.
Minna avaa kuulijoille nolon hetken, kun hän joutui kaupassa Hunks-tanssiryhmän piirittämäksi ja Akin perheessä valmistaudutaan tulevaan lautapeli-iltaan. Novan aamu pohtii yhdessä tuottaja Markuksen kanssa, mitä kaikkea ihmisestä saa selville pelkän kauppalistan perusteella ja DJ Aki L meinaa aiheuttaa noloja tilanteita kuulijoiden perheissä.
Radio Novan aamu räjähtää nauraen käyntiin, kun Akin perjantainen toiminta herättää hilpeyttä studiossa. Minna ja Aki pohdiskelevat yhdessä tulevia Norsupallon SM-Kilpailuja, mistä on oikein kyse? Keskustelu suomalaisista risteilyaluksista nostattaa tunteet pintaan, miksi Aki on edelleen siskollensa katkera? DJ AKI L on saanut hurjan määrän fanipostia aamun kuulijoilta ja panokset kovenevat.
Minna on järjestänyt yhdessä aamun tuottajan, Markuksen kanssa Akille yllätyksen studioon. DJ AKI L pamahtaa radioaalloille, mutta mistä hänen juurensa kumpuaa? Minna on herännyt yöllä kello 03:50 tekemään testien testiä ja kutinat sekä aivastelut herättävät keskustelua, kuten myös Frederikin toimintakin.
Kinder-yllätysmies haluaa puhua TISsistä ja ilmestyy töihin milloin milläkin jalalla. Minnan KÄSITTÄMÄTÖN hehku jäi huomaamatta mutta tilanteen pelasti musiikillinen namipussi, josta poimittiin sisu-pastilli suoraan korvaan. Tuomiopäivänketju oli Minnalle selkeetä kauraa kun taas taiteen löytänyt Aki ei myönnä haaveilleensa nakkepelle-taulusta...Perjantailaululla luikerreltiin Esson huoltsikan pihaan ja c-kasettipesiin. Rytmiryhmän perjantain parhaat linkistä alla. Muikeeta viikonloppua!