Minna avaa kuulijoille nolon hetken, kun hän joutui kaupassa Hunks-tanssiryhmän piirittämäksi ja Akin perheessä valmistaudutaan tulevaan lautapeli-iltaan. Novan aamu pohtii yhdessä tuottaja Markuksen kanssa, mitä kaikkea ihmisestä saa selville pelkän kauppalistan perusteella ja DJ Aki L meinaa aiheuttaa noloja tilanteita kuulijoiden perheissä.
Radio Novan aamu räjähtää nauraen käyntiin, kun Akin perjantainen toiminta herättää hilpeyttä studiossa. Minna ja Aki pohdiskelevat yhdessä tulevia Norsupallon SM-Kilpailuja, mistä on oikein kyse? Keskustelu suomalaisista risteilyaluksista nostattaa tunteet pintaan, miksi Aki on edelleen siskollensa katkera? DJ AKI L on saanut hurjan määrän fanipostia aamun kuulijoilta ja panokset kovenevat.
Minna on järjestänyt yhdessä aamun tuottajan, Markuksen kanssa Akille yllätyksen studioon. DJ AKI L pamahtaa radioaalloille, mutta mistä hänen juurensa kumpuaa? Minna on herännyt yöllä kello 03:50 tekemään testien testiä ja kutinat sekä aivastelut herättävät keskustelua, kuten myös Frederikin toimintakin.
Kinder-yllätysmies haluaa puhua TISsistä ja ilmestyy töihin milloin milläkin jalalla. Minnan KÄSITTÄMÄTÖN hehku jäi huomaamatta mutta tilanteen pelasti musiikillinen namipussi, josta poimittiin sisu-pastilli suoraan korvaan. Tuomiopäivänketju oli Minnalle selkeetä kauraa kun taas taiteen löytänyt Aki ei myönnä haaveilleensa nakkepelle-taulusta...Perjantailaululla luikerreltiin Esson huoltsikan pihaan ja c-kasettipesiin. Rytmiryhmän perjantain parhaat linkistä alla. Muikeeta viikonloppua!