Kiekkolegenda Teemu Selänne kertoi Radio Novan Yöradion haastattelussa havaintonsa suomalaisesta liikenteestä.
Novan Aamussa perehdytään autoiluun ja palataan ajassa vuoteen 1959. Miten käy Minnan verkkovalmennuksen ja mitä mieltä Aki on munasillaan kekkuloinnista?
Moni autoilija tuskailee tutun ongelman kanssa. Kotiniksistä voi löytyä nopea ratkaisu.
Pääsiäisviikonloppu on saanut monen kaasujalan tuntumaan raskaalta, kun matkat lomakohteisiin ovat pitkät ja liikenteessä ruuhkaa.
Naiskuuntelija otti yhteyttä Radio Novan Anssiin ja Niinaan.
83-vuotias Valerie Johnson sekosi tietöiden vuoksi suunnasta.
Jäätelöä suoraan purkista nauttiva naiskuski nauratti Tampereella. Mutta mitä ovat miesten klassiset autoilusähellykset?
Akilla meni tunteisiin kun Minna "vähän" auttoi ja neuvoi miestä ratissa. Kuulostaako tutulta? Kuuntele Novan Aamun hulvaton pätkä Akin ajotaidoista ja niiden kyseenalaistamisesta!
Miksi Akilla oli niin sanottu "tatti otsassa" ja missä yhteydessä tuottaja Petran kotiovea on kutsuttu noitaluukuksi? Suurimmaksi puheenaiheeksi nousee Akin ja Minnan kuuntelijoitakin puhuttava autoreissu. Vertailussa myös mummojen yksinpuhelut keittiössä. Loppuhuipennuksena tottakai Perjantai-laulu!
Anssi iloitsi Audi-kuskin sakoista, mutta suunnitteli hetkeä myöhemmin parkkiperhosen uraa. Kuuntele, miksi Honkasen mieli muuttui!
Kuinka uskomattomalta kuulostaakaan, tietynlainen kaahailijatyyppi päätyy aina käyttämään yhtä tiettyä automerkkiä. Tähän Anssi Honkasen väittämään tuli paljon yhteneviä mielipiteitä Radio Novan kuuntelijoilta.
Jalkojen lepuuttaminen kojelautaa vasten ei todellakaan kannata.
Valavuori ei katsonut tarkemmin, mitä tankkasi autoonsa.
Niina päätti haastaa itsensä ja tehdä auton ohituksen ensimmäistä kertaa. Lopulta ohitustilanne kääntyi täydeksi farssiksi.
Kehosi ei välttämättä anna varoitusmerkkejä väsymyksestä, joka vaarantaa sekä sinut että muut liikenteessä.