Panta tuo nopeasti uutta ilmettä asukokonaisuuteen.
Uimakelit ovat täällä. Myös rantatyylissä voi suosia vihreitä arvoja.
Erilaiset asusteet ovat helppo tapa piristää lookia.
Rohkeaa vai simppelin tyylikästä - valitse suosikkisi.
Petra ja Danny ovat olleet kaukosuhteessa jo liki kolme vuotta. Kilometreistä huolimatta romantiikkaa riittää, jopa näin korona-aikaan.
Kun kaipaat uusia ideoita tyyliisi, kannattaa ottaa someseurantaan nämä suomalaiset tyyliniekat.
Novan Aamussa muistellaan ensiasuntoja ja perehdytään viruslinkoihin. Minna on hysteerinen käsidesin läträäjä ja Aki palaa muistoissa nuoruuden öisiin nauhoitus sessioihin.
Laidallinen muoti-inspiraatiota, olkaa hyvät!
Niina lomailee vielä, joten studiossa on Anssin kanssa illoista tuttu Heidi Suomi. Anssi kertoo taktiikkansa pettymysten sietämiseksi, ja Heidin ruokapaljastuksesta lähtee käyntiin suuri aamupalakeskustelu. Lisäksi kummastuttaa oudot asiat vessoissa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Monien mielestä Nasu ei näytä lainkaan itseltään.
Anssin lomaillessa Niina pohtii mitä tehdä, kun taloyhtiön vesikatkoksen aikana koira oksentaa tai on hiusvärit päässä. Niina kertoo myös lempinimitavoistaan, sekä näin ystävänpäivän korvilla vinkkaa hyvän sokkotreffipaikan.
Keväällä edessä olevan Minnan mökkitalkoiden reunaehdot puhuttavat. Aki Sykkö antaa viiltävän muotianalyysin viikonlopun Emma- ja Oscar-gaaloista. Kuuntele mikä erottaa vantaalaisen saunan muista saunoista, ja mikä on eläinkunnan Paavo Väyrynen.
Mukava muoti tuli jäädäkseen.
Toisinaan radiojuontaja Rea Tallgren kuulee hämmästelyä siitä, miksei hän lähtisi miehensä mukaan maailmalle. Vastaus on yksinkertainen.
Taksin penkille unohtunut lista ihannemiehestä saa Akin ja Minnan pohtimaan, mitä kumppanilta voi odottaa. Minna kertoo, mitkä ovat virolaiset viinasukat ja Aki lanseeraa näyttävät Danny-häät.
Uskaltaisitko asua talossa, jossa on tapahtunut vaikkapa murha? Jos vastauksesi oli kielteinen, niin kannattaa selvittää onko asunnossasi ollut kissaa! Mukana myös kaikkien aikojen synttäripuhelu, kannattaa kuunnella!