Disney+-palvelussa nähdään National Treasure: Edge of History -sarja, joka on jatkoa suosituille seikkailuelokuville.
Moni helpottaa murtovarkaiden urakkaa tajuamattaan.
Kaverin Puolesta kyselen osiossa pohditaan miehen mustasukkaisuutta Scandinavian Hunkseja kohtaan. Minkälaisia neuvoja Esko ja Suvi antavat suhteelle, sekä mikä on kuuntelijoiden mielipide tilanteeseen? Esko kertoo tilanteesta, jossa hän on päätynyt suutuspäissään heittämään erään tavaran, jota joutui etsimään pitkän aikaa. Suvi myös antaa Eskolle vinkkejä häiden järjestelyihin, jos Esko siis päättää vielä naimisiin mennä näiden kokemusten jälkeen!
Esko vapautta sisäisen enkelinsä kertoessaan Suville historiansa Harpun soittajana. Tämä saa heidät muistelemaan lapsuuttaan ja mitä kaikkea tulikaan harrastettua vanhempien myötä. Kassahenkilön avautuminen saa tunteet pintaan Kaverin puolesta kyselen osiossa. Lähetyksessä myös pohditaan suuria kysymyksiä, kuten mikä tekee kodista kodin ja mitä pitäisi tehdä lahjoille erotilanteessa, kenelle ne kuuluvat?
Radio Novan Iltapäivässä ihmetellään naurukieltoa.
Kumppanin eksästä mustasukkaisuus on hyvin yleistä.
Vantaalla asuva perheenisä on jo vuosia koristellut omakotitalonsa kauhujen tyyssijaksi, jossa yksityiskohtiin kiinnitetään valtavasti huomiota.
Koulut muistuttavat, että ei ole soveliasta pukeutua asuihin, jotka ovat peräisin väkivaltaisesta sarjasta.
Kaason videosta tuli viraalihitti, kun ihmiset luulivat, että nainen "tuhosi" morsiammen valitseman mekon. Lopulta morsian tuli itse kertomaan, kuinka asiat oikeasti menivät.
Kun Seppo muutti Ruotsista Suomeen, hän putosi tyhjän päälle. Kadulla hän on ollut jo yli neljän vuoden ajan. Seppo on saanut apua VVA ry:n päiväkeskus Vepasta, jossa työskentelee vertaisohjaaja Kari. Myös hän on ollut koditon.
Mustat farkut kuuluvat vaatekaapin peruspilareihin.
Radio Novan Aamussa ihmetellään ämpärin taikaa pohdiskellen, miksi ilmaislahjat ja etenkin ämpäri on niin jees. Minna Attenborough jakaa luontoviisauttaan mm. muurahaisista jotka harrastavat kerrostalokyttäystä, kun Aki alkaa badass kasuaarin daddyksi. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Supertähden asussa yhdistyivät trendikkyys ja mutkattomuus.
Poimimme julkkisten viime viikon inspiroivimmat asut yhteen.
Radio Novan Aamussa eletään Akin ison päivän aattoa ja Minnaa kiinnostaa rintaliivien ompelun ABC. Luvassa myös pohdintaa oman sarjansa legendoista. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Kukapa olisi arvannut, että sähäkkä nittivyö on näin monipuolinen!