Kypärämyssy on lasten luottoasuste, joten miksipä ei myös trendikkäiden aikuistenkin.
Radio Novan Päivässä etsittiin kuulijoiden tavaramerkkejä, joista heidät voi tunnistaa. Niina lapsettaa ja hän addiktoitunut erääseen tuotteeseen. Kuumassalinjassa oli aiheena yksinhuoltajuus ja loppuviikosta kuultiin myös kuulijoiden viikonlopun suunnitelmia. Uusi seksuaalirikoslaki laittaa miettimään mitä voi ja mitä ei voi jatkossa sanoa.
"Pyhä E oli scary af", Vikman kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.
Säärystimet tekevät näyttävän paluun syksyllä.
Hollywoodin ykköstähdet esittelivät asuloistoa Academy Museum -gaalassa.
Radio Novan Päivässä pohdittiin vaikuttaako täysikuu nukkumiseen. Kuulijat lähtivät nokittelemaan toisiaan ympäri Suomen ja ein sanominen on joillekin välillä todella vaikeaa. Mukana sarjasuosituksia ja univalmentaja Miia Sorannon haastattelu.
Disney+-palvelussa nähdään National Treasure: Edge of History -sarja, joka on jatkoa suosituille seikkailuelokuville.
Moni helpottaa murtovarkaiden urakkaa tajuamattaan.
Kaverin Puolesta kyselen osiossa pohditaan miehen mustasukkaisuutta Scandinavian Hunkseja kohtaan. Minkälaisia neuvoja Esko ja Suvi antavat suhteelle, sekä mikä on kuuntelijoiden mielipide tilanteeseen? Esko kertoo tilanteesta, jossa hän on päätynyt suutuspäissään heittämään erään tavaran, jota joutui etsimään pitkän aikaa. Suvi myös antaa Eskolle vinkkejä häiden järjestelyihin, jos Esko siis päättää vielä naimisiin mennä näiden kokemusten jälkeen!
Esko vapautta sisäisen enkelinsä kertoessaan Suville historiansa Harpun soittajana. Tämä saa heidät muistelemaan lapsuuttaan ja mitä kaikkea tulikaan harrastettua vanhempien myötä. Kassahenkilön avautuminen saa tunteet pintaan Kaverin puolesta kyselen osiossa. Lähetyksessä myös pohditaan suuria kysymyksiä, kuten mikä tekee kodista kodin ja mitä pitäisi tehdä lahjoille erotilanteessa, kenelle ne kuuluvat?
Radio Novan Iltapäivässä ihmetellään naurukieltoa.
Kumppanin eksästä mustasukkaisuus on hyvin yleistä.
Vantaalla asuva perheenisä on jo vuosia koristellut omakotitalonsa kauhujen tyyssijaksi, jossa yksityiskohtiin kiinnitetään valtavasti huomiota.
Koulut muistuttavat, että ei ole soveliasta pukeutua asuihin, jotka ovat peräisin väkivaltaisesta sarjasta.
Kaason videosta tuli viraalihitti, kun ihmiset luulivat, että nainen "tuhosi" morsiammen valitseman mekon. Lopulta morsian tuli itse kertomaan, kuinka asiat oikeasti menivät.
Kun Seppo muutti Ruotsista Suomeen, hän putosi tyhjän päälle. Kadulla hän on ollut jo yli neljän vuoden ajan. Seppo on saanut apua VVA ry:n päiväkeskus Vepasta, jossa työskentelee vertaisohjaaja Kari. Myös hän on ollut koditon.