Uusi viikko alkaa Akin vetäessä foliohatun päähän koska Astro-Kuukka saapuu yllättäen paikalle. Aki saa postia studioon ja Minnan aikoo hakea kynnysmattonsa takaisin. Mutta mitä tapahtui aamuruuhkassa ja kenen toimesta? Kuuntele parhaat palat tästä!
Minna käy läpi säätermejä ja Aki on saanut postissa kirjeen joka tarkoittaa että taas mennään. Astro-Kuukka käy studiossa ja Aki ei ymmärrä suomalaismiesten keräilyharrastusta. Parhaat palat tästä.
Astro-Kuukka tuo faktoja pöytään ja Akilla on poikien juttuja kerrottavanaan. Minnalla on idea lottovoittorahojen käyttöä varten ja Aki opastaa miten hypätä liikkuvasta junasta sekä kertoo mitkä ovat 'kiss-kiss valot'.
Myhäilevä Väyrynen, Timo Soini vai kaiken torjuva Päivi Räsänen? Kenen kuva pitäisi maalata Suomen maalivahdin maskiin? Kuuntele aamun parhaat palat.
Herneitä nenässä ja kannanottoja kantaa ottamatta. Onko Akissa ministeriainesta?
Torstaina saatiin talvinen tuulahdus tuhdin pilviverhon takaa ja kuultiin havaintoja indoor cycling 55 -tunnilta. Mitä kuului Bull Mentulan joulumenuun ja nähtiinkö Miedolta uusi syömisulostulo? Millainen on oman elämänsä sooloilija ja häämöttääkö meissä suomalaisen e-urheilun huippu? Kuuntele aamun parhaat palat.