Radio Novan Aamun studiossa Mari, Kimmo sekä tuottaja - Markus, Minna on jo kesälomilla! Mari kertoo jalkapallopelistään, Kimmo on nauttinut vähän liikaakin ja tuodaan pöytään vielä inttivinkit, kuuntele Iltapalat tästä!
Asiantuntija kommentoivat Iltalehdelle väitteitä ja uskomuksia, joita mahdollinen Nato-jäsenyys on nostanut.
Radio Novan Kesäaamussa uppoudutaan hetkeksi Eskon ja Suvin lapsuuteen. Aamussa myös paljastetaan missä Esko kävi eilen pyörähtämässä. Kesäaamun vieraana Nelli Matula. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!
Robin Packalen oli kutsuvieraana sotilasvalan ja -vakuutuksen antamistilaisuudessa. Hän oli pukeutunut tilaisuuteen sävy-sävyyn muiden kanssa - yhtä asiaa lukuunottamatta.
Kaks nolla kaks yks on täällä ja paluu arkeen on heti aiheuttanut ongelmia -samoin kuin Niina Backmanin auto... Inttiajan helppous jakaa mielipiteitä, joten olisiko Suomen armeijan Mental force -joukko-osastolle käyttöä? Entä syökö joku siis vielä jouluruokaa?
Suomessa ensimmäiset vapaaehtoiset naiset aloittivat palveluksensa Kuorevedellä ja Lahdessa. Siitä alkoi myös mediamylläkkä.
Novan Aamussa muistellaan sen 23-vuotista taivalta. Aki avaa armeija aikojaan sekä pohtii ikuista risteilyä ja Minna puolestaan pureutuu Espanjan ex-kuninkaasta esiin nousseisiin kohuihin.
Novan Aamussa syvennytään rekrytointiin ja psykologisiin testeihin. Minna on tehnyt kaupassa ja kadulla mielenkiintoisia havaintoja ja Aki puolestaan tutustunut erikoisiin tv-ohjelmiin.
Uusi tieliikennelaki puhuttaa ja huvittaa Novan Aamua. Minna on tutkinut vanhoja hääkuvia ja Aki puolestaan nähnyt klassisia unia.
Novan aamussa kerrataan viikonlopun seikkailut. Aki tunnustaa kolttosen nuoruudestaan vuodelta -86 ja Minna pohtii, mitä kaikkea yksi mies tekee 20 naisen kanssa karanteenissa?
Niinan viikonloppuinen ravintolatilaus ei ollutkaan sitä, mitä hän luuli, ja Anssi kertoo, miksi lastenjuhlat menivät pieleen. Lisäksi pohditaan miksi paiseiden puhkominen on niin kiinnostavaa. Mutta mikä onkaan Thaimaa-sanan oikeaoppinen lausuminen?
Radio Novan Aamun tämän vuosikymmenen ensimmäinen lähetys tehtiin suorana Säkylän varuskunnasta, uusien alokkaiden ensimmäisenä aamuna! Aki ja Minna vetivät "kurkkusalaatit" niskaan ja kättä lippaan. Ryhti, ennenkaikkea Ryhti! Kuuntele tunnelmat ja fiilikset tästä!
Vihdoin ja viimein Akin yllätys Minnalle on julki! Kuuntele tästä mistä on oikein kyse. RYHTI, ENNENKAIKKEA RYHTI!
Jannika B julkaisi tilanteesta kuvasarjan.
Viikko lähti käyntiin kaihoisten talvikuvien merkeissä ja Akin inttimuistoilla. Mitä ihmettä tapahtui aikoinaan happy hourille ja miltä näyttää limuviina? Kuka keksi teinien paljaat nilkat ja miksi koko ajan on kiire odottamaan? Kuuntele aamun parhaat palat.
Brittien puolustusvoimien virallisella some-kanavalla esitetty kuva näyttää, kuinka hyvin sotilaat voivat piiloutua taistelutantereella.