Stubb kertoi asiasta valtionvierailullaan.
Samantyyppisiä suuntauksia nähdään Suomessa lähes kaikissa vaaleissa.
Liikkennekatkojen aikana autoilua alueilla kannattaa välttää, mikäli mahdollista.
Yli puolet Alexander Stubbin (kok.) äänestäjistä sanoo, että Pekka Haaviston seksuaalisella suuntautumisella oli vähintään jonkin verran vaikutusta äänestyspäätökseen.
Radio Novan Aamussa Minna ja Kimmo saavat vieraakseen presidenttiehdokkaan Alexander Stubbin. Mitä ruokaa Minna ja Kimmo aikovat hamstrata työpaikan kaappeihin, ja missä Tuottaja-Markus kaipaa Minnan ja Kimmon apua? Kuuntele Iltapalat tästä!
Vaalipäivä on 11. helmikuuta.
Presidentinvaalien toisen kierroksen ennakkoäänestys alkaa huomenna 31. tammikuuta.
Radio Novan Aamussa Kimmo julkaisee kuvan Minnan isästä vai onko kyseessä sittenkin Alexander Stubb? Minna miettii vaalikahveja ja käydään läpi myös tabuja, kuuntele Iltapalat tästä!
Jos nuoret päättäisivät, presidentiksi nousisi Alexander Stubb.
Sivumennen-sarjassa ruoditaan tällä kertaa Alex-kirjaa.
Valtiovarainministeri Alexander Stubb avautui hankalista hetkistään pääministerinä. 
Valtiovarainministeri Alexander Stubb vierailee tänään Marco Bjurströmin Tehtävä Telluksella -ohjelmassa. 7 Oikein -ohjelmasarjaan kuuluvassa Tehtävä Telluksella -ohjelmassa vieraat kertovat tehtävästään maapallolla.
ELCrew’n lähetyksessä vieraillut Kalervo Kummola otti kantaa kokoomuksen puheenjohtajavalintaan.
Suomen ensimmäinen QX Gay Gaala järjestetään Helsingissä 24. tammikuuta. Viihteellisen ja huumoripitoisen illan aikana palkitaan LGBT-vuoden 2013 merkitykselliset henkilöt ja teot. Gaalassa jaetaan palkinnot kymmenessä kategoriassa.
Nokia myy puhelinliiketoimintansa Microsoftille. Kauppahinta on 5,44 miljardia euroa, ja Microsoft maksaa sen käteisellä. Järjestelyn arvioidaan toteutuvan vuoden 2014 ensimmäisen neljänneksen aikana.
Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb vierailee Lontoossa 19.-20. syyskuuta musiikkiviennin edistämismatkan lähettiläänä yhdessä Music Finlandin kanssa.