Kuka pakkaa perheen reissukamat? Akilla oli hankaluuksia löytää vastauksia. Biisi lipesi soimaan, yksityisyyden suoja meinas rikkoutua ja mitä näitä nyt on. Pääsiäismuistiossa alkoiset aikataulut pääsiäisen varalle!
Mitä jos ihmisilläkin olisi pandojen lailla kevättä rinnassa vain 36-38 tuntia vuodessa? Oireina erityisesti vaeltelu, levottomuus ja purossa istuskelu. Minna tarjoutui Akille mailapojaksi, apukuskiksi ja konsultiksi golfkentälle, vaikka on aiemmin kieltäytynyt caddien roolista. 3-vuotias aamulähetys iloitsi taaperoiästään!
Miltä sinusta tuntuisi kun videopuheluusi vastataan kenties herkällä hetkellä tai heti maaliviivan jälkeen? Salasanojen paljastuminen voi olla noloa, mistä Akilla erityisesti on kokemusta. Minna antoi pikaisen tietoiskun eduskuntavaalien äänestyskäyttäytymiseen liittyen.
Kevättyöt puutarhassa tehdään pian! Akia ei innosta rapsutella eikä pöyhiä. Akia ei viehätä myöskään ajatus kesävapaansa aloittavasta mullilaumasta lätkänpelaajia. Kevät voikin olla haastavaa aikaa lätkäperheissä.
Koirapäiväkotitoiminta valloillaan Ruotsissa. Mutta kannattaako uraihmisen ottaa lemmikkiä? Kesäaika alkoi, mikä saattoi vaikuttaa Akin ja Minnan kykyihin keskinäisessä valehtelukisassa. Suomen paras lienee edelleen virallinen mestari Veikko!
Hyppynarun MM-kisat järjestetään Norjassa. Laji rantautumassa kovaa vauhtia Suomeenkin. Aki ja Minna arpoivat kuinka monta avioliittoa lähentelee sarja-avioitumista? Kuuntelija Tapsa jakoi aiheesta omakohtaisen kokemuksensa!
Avaruudessa piti viime perjantaina kävellä pelkistä naisista koostuva tiimi. Tasa-arvo ei kuitenkaan ole yltänyt avaruuteen asti. Saako mökillä relata, ja millaisia riittimäisiä piirteitä urheilun seuraaminen voi saada?
Akin päivä ja kevätpäiväntasaus rytmittävät kevättä. Koirien tarpeet taas rytmittävät koiranomistajan elämää. Koirien koiruudet voivat johtaa myös salapoliisihommiin. Mutta miksi Minna ei lähtenyt Take Thatin poikain kanssa intialaiseen syömään?!
Aki ja Minna avasivat valveutuneina puhetyöläisinä ääntään: Hei hai hoi! Aki osti lenkkarit epäilyttävältä tuottajalta. Minna ei kylläkään ostanut Akin epäilyjä. Ajat muuttuvat ja tämän päivän starat ovat niin kunnollisia. Vai onko?
Korkeasaaren valkopääsaki -apinan lihakset niittää kansainvälistä huomiota. Valkopää Aki ilmoitti aloittavansa treenin tällä viikolla. Kollageenin käyttö on jo aloitettu! Aamun aikana Aki sai varmennetun luonneanalyysin toimintatavoistaan.
Kuinka tuttu pitää olla, että uskaltaa sanoa nenäkököstä tai avonaisesta sepaluksesta? Erityisesittelyssä olivat kikkamiesten ja -naisten taidot. Mutta miten Minna ja Aki pääsivätkään maaliin yhteisellä työmatka-ajelullaan?
Aki ja Minna pohdistelivat lehdistön asemaa kohujulkisuuden ja klikkiotsikoiden takana. Ennenkin on osattu! Alkava Temppareiden kausi alkamassa ja materiaalia kohujulkisuudelle on jatkossakin tarjolla. Mutta mitä mieltä Minna oli Akin korvakarvatilanteesta?
Minna filosofoi tiistain merkityksen uudelle tasolle. Lähetykseen soittaneen Artun puhelu antoi liikuttavan lämpöisen kosketuksen aamuun. Mutta miten reklamaatiot hoidetaan ja millaisiin tunnetiloihin ne voivatkaan viedä?
Minna ja tuottaja -Petra kuumottivat Akia tuoreesta kansikuvasta, jossa Akilla on valkoiset kalsarit päällään (kts. Radio Novan aamun fb). Keskustelua oli lisäksi Minnan perheen pelisäännöistä koiran hoidossa. Laatikon salaisuuden potti tarkentui lähetyksen aikana useasti!
Aki kertoi puhelimitse kuulumisia kertausharjoituksista. Mikko ja Minna puntaroivat autovarkauksien määrää Suomessa sekä varkaiden vanhentunutta tietotaitoa. Serkkujen naimaluvat ja Mikon oikeussalikokemus olivat myös keskustelussa. Mutta missä ovat Minnan hanskat, taas?
Minna ja Mikko kertasivat armeijan natsojen merkitystä Akin kertausharjoituksen innoittamana. Puhelimitse kuultiin myös Akin kuulumiset pääkallopaikalta. Minna tunnusti lähetyksen aikana lahjovansa itseään konsulenttien maistiaisilla. Lisäksi Star is born -leffa sai Minnalta murskakritiikin.