Pornolla kiristys ja autot, niiden merkeistä hollantilaisiin letkoihin, puhuttivat tänään. Lisäksi Aki paljasti, mitä julkaisi vahingossa Snapchatissä julkisesti.
Aki, tuo ajatusten Aurajoki, avasi tuntojaan lorujen nerokkuudesta. Minna kaipaili Akilta lisätietoja Sean Bergenheimistä, täysin ammatillisista syistä ja superverisusikuu ajoi Minnan katolle.
Tarhapandan stondis, inttirolex ja Akin nimikkobiisi puhuttivat, mutta mikä paransi Minnan hapenottokykyä? Manageri Aki keksi vihdoin, millä perjantaibiisi saadaan virallisille soittolistoille!
Aamussa matkattiin Skånen kielikurssilta kohti Utsjoen aurinkoa, peruna suussa. Aki kertoi mallikeikastaan vailla housuja ja urheilugaala sekä hotelliaamupalat puhuttivat.
Minnan toiveet toteutuvat kun tilauslistalle lisätään jo eilisestä asti himottuna ollut vihannesleikkuri! Akilla puolestaan oli aamulla vähän haasteita heräämisen kanssa ja jalkaan päätyivät vähän kyseenalaiset kalsarit. Keskustelua herättävät erilaiset uran vaihdokset ja tämän innostamana Minna ja Aki alkavat melkein vakavissaan harkitsemaan sitä, että ryhtyisivät pyörittämään yhdessä pientä sivubisnestä. Mutta millaista?
Selänteen perheen sanattomat sopimukset pistivät Akin ja Minnan päät pyörryksiin. Onko heillä mitään omia sanattomia sopimuksia vai löytyykö kaikki kirjallisena? Minna pohtii ihan tosissaan hankkivansa itselleen uuden kodinkoneen Ostos-TV:stä! Aki taas haaveilee uusista suksista, jotta hänen hiihtoharrastuksensa saisi parempaa pitoa.
Tänään studiossa viikkoa aloitteli epäsiisti mies, hiustyylistä tuli mieleen Juice Leskinen eikä edes Marie Kondosta ollut avuksi. Pulkkamäki ja häämessut, nuo vaaran paikat, puhuttivat. Onneksi OGS kuitenkin säteili kaiken ylle!
Tänään valosauva heilui pimeässä aamussa ja astro-Kuukalla oli foliopipo silmillä. Millainen on Linnanahteen perhetatuointi? Entä miten Aki itketti Minnaa ja miksi?
Nyt kaivetaan urakalla teksti-tv:n sivuja. Kuitteja selatessa nostalgisoiduttiin sämpylä lompakon saloihin. Kimi Räikkösen haiku runot saivat Akin ja Minnankin runosuonen kukkimaan. Entä millainen olisi hyvä auton ääni? Kaiken kruunaa viime viikon suunnattomasti toivottu toiveuusinta perjantai-laulu feat. Sami Pitkämö. Kuuntele tästä!
Novan Aamulla, kuten Suomen Huuhkajilla, on molemmilla selkeät tavoitteet; ei yritetä tehdä, vaan tehdään. Molemmissa myös kentällä vanhoja pukkeja, tämä käy ilmi viimeistään Minnan sporttivartissa. Keskiviikossamme palavia kirppissohvia, kuumia hääöitä ja kaapit täynnä mandoliineja! MMM
Akin mielestä Minna on kuin dieselmoottori, käynnistyy vähän yskien, mutta käy sitten oikein tasaisesti… Ja ihan näillä samoilla algometreillä etsittiin myös Minnan unelmamiestä. Applikaatiomaailmaa vahvasti seuraava teknologialähetyksemme testasi taideselfiet ja kehitteli aivan uudenlaisen Bartrackerin. Radio Novan Aamu jälleen aivan kehityksen ytimessä!
Mauno on Maajussit tuotannolle ihan jackpot ja sai myös Minnan ja Akin spekuloimaan parisuhdekiemuroita sekä speed deittailua. Puujalkavitseiltä ei tänäänkään vältytty - myös Matti ja Teppo mainittu. Jälleen aivan eeppinen aamu!
Putous on jälleen ajankohtainen ja imitaatioilta ei voitu välttyä Radio Novan Aamussakaan. Myös Minnan tujut kahvit tulivat tarpeeseen, sillä Aki alkoi olla jo aika loppu… Maanantaina muuten hierotaan sitten kahvit puruina Akille naamariin ja loput työnnetään Minnalle housuihin. Kuuntele täältä, niin tiedät miksi.
Minna ei ainoastaan tuo Akille valoa päivään, vaan myös sivistystä meille kaikille. Tänään saimme muun muassa kuulla miksi Higgsin bosoni on niin kovin tärkeä. Arvokkaat vieraat myöhästyivät eilen ranskalaisen tyylikkäästi, mutta minkä värinen oli Jenni Haukion asu? Akin mielestä pinkki, paikalla olleen miehen mukaan turkoosi ja muotitoimittajat liputtivat fuchsian puolesta. Ihan tavallista torstaita huomattavasti värikkäämpi lähetys täältä!
Akilla oli tänään puurot pitkin pöytiä ja muutenkin vahvaa epäuskoa lupauksemme suhteen, onneksi Minna pelasti jutuillaan tilanteen. Myös skeittipapat ja Stormy Daniels mainittu.
Maailma muuttuu kovaa vauhtia ja päivittäiset omat pepun kuvat ovat nykyään ihan käypä ammatti. Sekä mojova pieruvideo oiva perintö tuleville sukupolville. Tänään selvitettiin myös kenen suomalaisen on pakko saada 4 kertaa päivässä, ja mitä. Tämä täytyy kaikkien tietää!