Akin päivä ja kevätpäiväntasaus rytmittävät kevättä. Koirien tarpeet taas rytmittävät koiranomistajan elämää. Koirien koiruudet voivat johtaa myös salapoliisihommiin. Mutta miksi Minna ei lähtenyt Take Thatin poikain kanssa intialaiseen syömään?!
Aki ja Minna avasivat valveutuneina puhetyöläisinä ääntään: Hei hai hoi! Aki osti lenkkarit epäilyttävältä tuottajalta. Minna ei kylläkään ostanut Akin epäilyjä. Ajat muuttuvat ja tämän päivän starat ovat niin kunnollisia. Vai onko?
Korkeasaaren valkopääsaki -apinan lihakset niittää kansainvälistä huomiota. Valkopää Aki ilmoitti aloittavansa treenin tällä viikolla. Kollageenin käyttö on jo aloitettu! Aamun aikana Aki sai varmennetun luonneanalyysin toimintatavoistaan.
Kuinka tuttu pitää olla, että uskaltaa sanoa nenäkököstä tai avonaisesta sepaluksesta? Erityisesittelyssä olivat kikkamiesten ja -naisten taidot. Mutta miten Minna ja Aki pääsivätkään maaliin yhteisellä työmatka-ajelullaan?
Aki ja Minna pohdistelivat lehdistön asemaa kohujulkisuuden ja klikkiotsikoiden takana. Ennenkin on osattu! Alkava Temppareiden kausi alkamassa ja materiaalia kohujulkisuudelle on jatkossakin tarjolla. Mutta mitä mieltä Minna oli Akin korvakarvatilanteesta?
Minna filosofoi tiistain merkityksen uudelle tasolle. Lähetykseen soittaneen Artun puhelu antoi liikuttavan lämpöisen kosketuksen aamuun. Mutta miten reklamaatiot hoidetaan ja millaisiin tunnetiloihin ne voivatkaan viedä?
Minna ja tuottaja -Petra kuumottivat Akia tuoreesta kansikuvasta, jossa Akilla on valkoiset kalsarit päällään (kts. Radio Novan aamun fb). Keskustelua oli lisäksi Minnan perheen pelisäännöistä koiran hoidossa. Laatikon salaisuuden potti tarkentui lähetyksen aikana useasti!
Aki kertoi puhelimitse kuulumisia kertausharjoituksista. Mikko ja Minna puntaroivat autovarkauksien määrää Suomessa sekä varkaiden vanhentunutta tietotaitoa. Serkkujen naimaluvat ja Mikon oikeussalikokemus olivat myös keskustelussa. Mutta missä ovat Minnan hanskat, taas?
Minna ja Mikko kertasivat armeijan natsojen merkitystä Akin kertausharjoituksen innoittamana. Puhelimitse kuultiin myös Akin kuulumiset pääkallopaikalta. Minna tunnusti lähetyksen aikana lahjovansa itseään konsulenttien maistiaisilla. Lisäksi Star is born -leffa sai Minnalta murskakritiikin.
Minna on huolissaan Akin kertausharjoitusten ohjelmasisällöstä. Lisäksi aamussa puitiin anoppiasiaa Mikael G:n sekä Minnan näkökulmasta. Lopuksi lasketeltiin laskiaisherkkujen maailmaan.
Minna sai hälytykset soimaan heti aamutuimaan ja Aki vastaa-osiossa haettiin vastauksia muun muassa siihen, miksei olutpulloa saa kierrekorkilla. Mutta missä Aki viettää studion sijaan seuraavat pari päivää ja miksi?
Novan aamussa etsittiin vastausta elämän suureen kysymykseen, eli siihen, mitä tarkoittaa rietastelu! Tommi kertoi oman näkemyksensä joka sai Minnan ja Akin lähes huutonaurun partaalle. Mutta miksi patonkia verrattiin sinkoon ja mihin tilaisuuteen perjantai-laulu manageroitiinkaan?
Aki ja Minna istuivat löylyn kihinässä kun riippuvuudet puhututtivat studion lauteilla. Mukaan mahtui myös spekulaatiota Instagram-seuraajista ja Emma-patsaalla palkitusta tulokasartistista.
Aki sanoi jyrkän EI:n Minnan koputukselle, Minna kertoi koekuvauksistaan kirjaimen kääntäjänä ja Nostalgi-Aki havahtui Linnanmäellä ajatukseen teiniyden hienoudesta.
Tänä aamuna oli pipo vähän liian kireällä, Akilla vieraili oman elämänsä Kari Taalasmaalla ja vastattiin nelivuotiaalle Aleksanterille.
He ovat back! Loman aikana Aki näki Minnan olutkypärä päässä Lontoossa kun taas Akin loma kului hieman erilaisissa merkeissä. Lisäksi huolestunut kansalainen soitti studioon ja aamussa otettiin pikakelaus Oscareista hiihdon MM-kisoihin.