Minna on huolissaan Akin kertausharjoitusten ohjelmasisällöstä. Lisäksi aamussa puitiin anoppiasiaa Mikael G:n sekä Minnan näkökulmasta. Lopuksi lasketeltiin laskiaisherkkujen maailmaan.
Kyseessä on The Barrel Challenge -niminen ajoretki, jossa ajetaan tuhansia kilometrejä noin 500 euroa maksavilla autoilla.
Suomen ylivoimaisesti erroottisin paikkakunta oli Minnalle ja Akille suuri yllätys, onko sinulle? Maakunnissa piipahdettiin myös makustelemassa niiden iskulauseita.
’Minna presidentiksi’ -kampanjassa maalataan nyt isolla pensselillä ja sloganista lähtien ihmisläheisillä linjoilla. Jo lähtökohtaisesti oma booli ja presidentin kaljakypärä itsenäisyyspäivän kättelyssä on aivan käypä idea. Aamussa liikuttiin myös monimuotoisissa luontoteemoissa; koirista jättikokoisiin kuukusiin ja päätäihin. Radio Novan luontoaamu täältä!
Yleistä ihmetystä aiheutti muun muassa uuden partnerin haistelu, suomen seksikkäin auto, sekä Aki ’Astaire’ Linnanahteen studioon tuomat tanssin uusimmat tuulet. Euroviisuristeilyllä kiskottiin kaksin käsin sinisiä enkeleitä ja valtakunnankotisovittelija Kuukan viimeisen sohvapalaverin myötä on nyt päästy siihen tilanteeseen, että perheeseen saa tulla koira. Kuuntele nämä ja muut koiruudet täältä!
Aki paljasti että miehet vilkuilevat toisiaan saunassa, mutta kävikö hän itse eilen luumupuun alla ja jos - vilkuiliko sitä kukaan? Maailmankaikkeudessa on tehty paljon viihdettä aivan nuppi sekaisin ja välillä tuntuu ettei tämäkään show ihan pelkällä kansalaisluottamuksella synny... kuuntele nyt itsekin!
Akilla unohtuivat kotiin niin rillit kuin deodorantti ja tänään mentiinkin pitkälti äidin-, naisen- ja miehenvaistojen varassa. Tarjolla myös lähdön tunnelmia monellakin eri saralla.
Minna sekoitteli aamulla viimosen päälle kahvinaamion ja Akille ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin nojautua taaksepäin ja virkistyä. Aki vastaa -osiossa paneuduimme tärkeisiin aiheisiin, kuten missä sijaitsee hevon kuusi ja kumpi oli ensin muna vai kana?Maanantain suuri sivistys & virkistys -lähetys täältä!
Putous on jälleen ajankohtainen ja imitaatioilta ei voitu välttyä Radio Novan Aamussakaan. Myös Minnan tujut kahvit tulivat tarpeeseen, sillä Aki alkoi olla jo aika loppu… Maanantaina muuten hierotaan sitten kahvit puruina Akille naamariin ja loput työnnetään Minnalle housuihin. Kuuntele täältä, niin tiedät miksi.
Aamulla audiokoosteesta kuulet, mitä tapahtui Juice Leskisen, Mikko Alatalon ja kumppaneiden kämpillä 70-luvulla. Siinä on poijaat meininki melkosta Se ei oo liian vaikeaselkosta (Juice Leskinen, Action (1991). Myös Trumpin ja Kimin ruokalista puhutti, samoin somekoodi ja lapsen kiukut ravintolassa. Vähän jäi vielä avoimeksi, miksi koira ei kiipeä puuhun. Miksi muuten ei kiipeä?
Unohtakaa kaikki laihdutusvinkit ja kuunnelkaa tästä audiosta vinkit lihotukseen. Se on nimittäin kova laji. Aamulla puhuttiin myös naisesta ruuutulipulla ja rekannupeista Iitissä. Minna kertoi viimeisimmät vinkit viinan hakuun ja Aki yritti selvittää onko Johnny Depp aivan ihana. Miten muuten on? Onko Johnny ”aivan ihana”?
Miltä ne sinkkumarkkinat oikeasti näyttävät? Akilla on myös teoria mistä tulee lihassa käytetty termi "Takuumurea". Kuuntele perjantain parhaat tästä!
Tähän aamuun oli lähdetty aivan väärillä eväillä ja se oli kostautua pahasti.
"Eikö putteri ole sellainen pötikkä?"
Onko sinultakin evätty vaatteiden peseminen? Minnalta on, ainakin Minnan mielestä aivan kohtuuttomin perustein. Aki puolestaan suunnitteli Sibelius monumenttia Nurmijärvelle ja uiskenteli syviin vesiin. Näillä asioilla on pakko olla jotain tekemistä keskenään. Entä kuka maksaa Kimin hotellihuoneen ja mitä veretseisauttavaa voi tapahtua, kun yrittää päästä lahtelaisen daamin iholle? Kuuntele audio tästä.
Tänä aamuna ei vielä nuijittu kevättä pöytään mutta Akin-päivän spektaakkelia suunniteltiin jo kovasti. Tortun tuotekehittely käynnistyi ja Minnan pään sisällä varastopoika lässytti vääriä viestejä. Hyvät englantilaiset humalat olivat hakusessa ja sekin tuli todettua, että lepäämällä väsymys lisääntyy varsinkin jos kuikuilee väärästä uniräppänästä. Maanantaiaamun kooste linkistä