Diplomaattipäivällisen keväinen menu puhututtaa. Akin puuttuva koodi aiheuttaa miehelle harmaita hiuksia. Kadonneiden alushousujen mysteeri sen kuin jatkuu.
Mistä saa näyttävän koristeen 80-vuotissynttäreille? Jos ovikello soi, etkä tiedä kuka ovella, kuinka toimia? Näihin ja moneen muuhun jaettiin nerokkaita niksejä aamussa.
Pikkuriikkiset turkulaisen purjehtijan shortsit aiheuttivat ongelmia Akille. Pölyttynyt managerin pikkutakki kaivettiin esiin kahden viikon tauon jälkeen. Tämän viikkoisella perjantailaululla kalasteltiin sympatiaa allergikoilta.
”Anna se tänne, minä näytän.” Puhdasoppinen raivosiivoaminen on täällä! Akin uudet silmälasit loivat Minnalle kotoisan tunnelman.
Tutkijoiden mukaan pelkkä kahvin ajattelu saa kehon heräämään. Aki testasi, toimiiko sama myös alkoholin kanssa. Lähetyksessä kuultiin myös MM-kisoista kieltäytyneet NHL- ja KHL-pelaajat jääkiekkoasiantuntija Kuukan kuuluttamana.
Kyllä Raimo niin mielensä pahoitti, kun pääsiäisenä on taas meluttu. Minnalla meinasi pääsiäinen mennä ikkunanpesuksi, mutta selvisi läheltä piti -tilanteesta kuin ihmeen kaupalla.
Kuka pakkaa perheen reissukamat? Akilla oli hankaluuksia löytää vastauksia. Biisi lipesi soimaan, yksityisyyden suoja meinas rikkoutua ja mitä näitä nyt on. Pääsiäismuistiossa alkoiset aikataulut pääsiäisen varalle!
Minnan uudistuneen hiuslookin myötä pohdittiin, onko seuraavana vuorossa sateenkaaren värinen tukka? Grillaamista ja hyvää kevätmieltä vai hiekkapaperia ja remonttihommia? Minna ei ollut lukenut Akin ”pihatalkoiden” pientä pränttiä.
Santa Cruzista inspiroituneena aamussa kehiteltiin omat hevinimet. Minna tarjoili tv-vinkkejä liittyen huohottavaan mieheen, lakaisukoneeseen sekä pontikkaan.
Aki ja Minna olivat varautuneet virpojiin, joita ei kuitenkaan ovella näkynyt. Voiko virpojille palkan maksaa MobilePaylla? MM-lätkä ja vaali-ilta ajoivat Akin tulisille hiilille. Osoittautuiko uusi Game of Thrones -kausi huijaukseksi?
Dj Aki L haistoi salmiakkikossun ja ryömi ulos luolastaan muistelemaan nuoruusvuosiaan Ravintola Fenniassa. Kuinka tiskikone ja salmiakkikossu liittyy toisiinsa? Tuttuun perjantaiseen tapaan kuultiin myös perjantailaulu!
Haminan lipputanko ei ole enää mitään, kun Akin tuleva lipputanko näkyy Tallinnaan asti. Lahti on kusessa, eikä koiranilmajuttu pidä paikkaansa.
Koirapäiväkotitoiminta valloillaan Ruotsissa. Mutta kannattaako uraihmisen ottaa lemmikkiä? Kesäaika alkoi, mikä saattoi vaikuttaa Akin ja Minnan kykyihin keskinäisessä valehtelukisassa. Suomen paras lienee edelleen virallinen mestari Veikko!
Minna on huolissaan Akin kertausharjoitusten ohjelmasisällöstä. Lisäksi aamussa puitiin anoppiasiaa Mikael G:n sekä Minnan näkökulmasta. Lopuksi lasketeltiin laskiaisherkkujen maailmaan.
Kyseessä on The Barrel Challenge -niminen ajoretki, jossa ajetaan tuhansia kilometrejä noin 500 euroa maksavilla autoilla.
Suomen ylivoimaisesti erroottisin paikkakunta oli Minnalle ja Akille suuri yllätys, onko sinulle? Maakunnissa piipahdettiin myös makustelemassa niiden iskulauseita.