Australiassa asuva äiti kyllästyi siihen, että synnytystavat ja synnytyksen jälkeinen vartalo pitäisi asettaa tiettyyn muottiin.
Niinan äiti onnistui kysymään jalkapallokentän laidalla sen verran erikoisen kysymyksen, että usean ulkopuolisen keskittyminen siirtyi jalkapallosta hetkeksi Niinaan.
Amerikkalaisäiti muistuttaa Facebook-päivityksessään, että tyttäret oppivat usein äidiltään suhtautumistavan naisen kehoa kohtaan.
Äidin vastaus muistuttaa, ettei rakkaus omaa lasta kohtaan riipu koulumenestyksestä.
Eräs äiti keksi tavan, jonka avulla hän pystyy laittamaan ruokaa lapsen leikkiessä olohuoneessa ilman, että muksu parkuu kurkku suorana.
Perheenlisäys horjuttaa naisten yöunia merkittävästi, kun taas isät nukkuvat yhtä hyvin kuin ennenkin. Näin ainakin, mikäli tuoretta tutkimusta on uskominen.
Eräs amerikkalaisäiti ei jäänyt toimettomaksi, kun hänen poikansa päiväkoti järjesti vain isille suunnatun teemapäivän.
Kauniissa päivityksessä kehotetaan miehiä pitämään huolta kumppaninsa ja lastensa äidin jaksamisesta.
Eräs äiti ei jättänyt tilaisuutta käyttämättä, kun hän huomasi tyttärensä menettäneen ajantajunsa nukkuessaan.
Eräs perheenäiti luuli lastensa olevan nukkumassa, kunnes järkyttävä todellisuus tulella leikkimisestä paljastui hänelle.
Pikkulasten vanhempia saattaa kiinnostaa netissä leviävä Facebook-päivitys, jossa eräs äiti kertoo sisähaalarin saattaneen hänen tyttärensä tukehtumisvaaraan.
Äidit pystyvät huomaamaan ja reagoimaan pikkuisen tarpeisiin nopeammin, jos vauva on vasemmalla puolella syliä. Näin väitetään yliopiston tekemässä tutkimuksessa.
Biisien lyriikat eivät miellyttäneet äitiä, joka huolestui musiikin vaikutuksista poikansa mielenterveyteen.
Erään äidin tekstiä epätäydellisestä vanhemmuudesta on jaettu Facebookissa jo kymmeniä tuhansia kertoja.
Monet vanhemmat ovat pystyneet samaistumaan perheenäidin julkaisemaan päivitykseen oman ajan merkityksestä ja vanhemmuuden uhrauksista.
Bloggaava perheenäiti painottaa, ettei lapsen väkivaltainen käytös ole aina kotona opittua.