Minna varasi hieman yllätysta eilisen shokkiuutisen johdosta ja Akin pään sekoittaa kalenteritytöt. Minna on ollut Akin kyydissä ja penkit aiheuttivat flashbackin. Mutta hetkonen, onko tuo puuma joka tuolla kurkkii...? Kuuntele parhaat palat tästä!
Minnaa alkaa jännittämään tekemänsä lupauksen johdosta ja Akin mielessä pyörii Vintiöt. Minna toivottaa tervetulleeksi elektroniikkanurkkaukseen ja Akille tehdään Helsinki-testi, miksi? Sen kuulet tästä.
Minnalle selviää että hänessä olisi ainesta vakoilutehtäviin ja Bond, James Bond aiheuttaa keskustelua. Aki paljastaa viimeisimmät käänteet yökyläilystä ja Akin ja Minnan hyvän ystävän, Alvaro Solerin, vierailu aiheutti väristyksiä. Aamun parhaat palat tästä.
Aki kohtasi viikonloppuna hyvän ystävänsä Alvaron ja Minna puhuu Tampereesta, tuosta erikoisesta sirkuksesta. Akin lapset ovat kertoneet koulussa isän juoksevan alasti Helsingissä ja Minnalle selviää muuttunut tilanne koskien Lokakuun viimeistä yötä. Aamun parhaat palat tästä!
Akin ja Minnan eilinen reissu Tampereella aiheutti toimenpiteitä. Viinin tilaaminen ravintolassa mietitytti Minnaa ja palataan vielä toissa aamuun ja Akin yökyläilyyn Minnan luona, sekä selvitetään milloin Minna yökyläilee Akin luona. Aamun parhaat palat tästä!
Minna motkottaa ja Aki vie meidät vuoteen 2040. Minna on löytänyt laatikon pohjaltaan jotain vuosien takaa ja Aki miettii ensi yön nukkumistaan Minnan kotona. Mutta kuka rapsutti ja kenen spanielia? Aamun parhaat palat kuulet tästä!
Akille sattui haaveri työmatkalla mutta sisar tuhti valkoisen apua ei otettu vastaan. Minna saa Akilta tietoja huonekalutrendeistä ja kyllähän ensi viikolla tapahtuva yökyläily pyörii molemmilla mielessä.
Astro-Kuukka tuo faktoja pöytään ja Akilla on poikien juttuja kerrottavanaan. Minnalla on idea lottovoittorahojen käyttöä varten ja Aki opastaa miten hypätä liikkuvasta junasta sekä kertoo mitkä ovat 'kiss-kiss valot'.
Aki ja Minna ovat palautuneet Ruskarallista takaisin pilttuuseen. Minnan kotiin on hankittu uusi mikro jota perheen koira ei sulata. Aki pyytää Minnalta leikkausapua ja ihmetellään miten osaan maailmalla tehtävistä tutkimuksista saadaan rahoitusta.
Ruskarallin toinen päivä lähti liikkeelle kohti Joensuun keskustaa kolmen pörröpäisen miehen ja yhden päivystävän puuman voimin. Leirintäalueelle navigointi osoittautuikin yllättävän haastavaksi tehtäväksi. Seurueen armeijassa opitut taidot pääsivät tulitestiin, kun yöpymispaikalla odotti teltan pystyttäminen. Muttta kuka sinne päätyi nukkumaan?
Novan Aamussa Aki ja Minna jakavat koirakokemuksiaan. Minna kertoi harrastaneensa yksinpuhumisia ja Aki muisteli hurmiossa kohtaamistaan Eva Polttilan kanssa. Miksi miesten mökkiviikonloput vietetään aina alasti? Tämä selviää kuuntelemalla!
Aki ja Minna pohtivat toisilleen sopivit mätsejä Ensitreffit alttarilla-ohjelman inspiroimina. Minnan mökkiviikonloput traditiot nostettiin estraadille ja Akilla taisi mennä aamupuurot vähän väärään mahaan. Kuuntele tästä Aamun parhaat palat!
Minnaa on purrut syksyinen sisustusbuumi ja se tarttui melkein myös Akiin paitsi, että kotosalla taidettiin tästä olla vähän eri mieltä. Miss Mature-kisojen mahdollisuuksia pohdittiin vahvalla mielenkiinnolla ja miten taittuu Akilta nuo espanjan kielen sulosoinnut? Selvitä se kuuntelemalla!
Vessan käytön spekulointi Ruskarallin aikana jatkuu edelleen, nyt Minna jo ehdottaa Akille vaippoja! Aki epäilee vilustumista mutta Minna ei tätä ihan osta. Minnalle oli käynyt pieni kämmi pestessään pyykkiä ja mikä mahtaa olla hybristofilia? Tämä ja kaikki muu selviää kuuntelemalla!
Nyt sai tuleva Ruskaralli ihan uuden käänteen, kun Akilla ja Minnalla tuli puhetta vessan käytöstä. Kuulijakin pääsi antamaan palautetta asian tiimoilta. Akille oli tapahtunut yllättävä kohtaaminen cateringpalvelun kanssa ja Kotkan satamaan oli tuotu parkkiin suuri purjevene. Tämän ja paljon muuta kuulet tästä!
Aki oli löytänyt aamun työmatkalle varsinaisen klassikkobiisin. Romantikko-Aki on kuulijoiden mielestä gangsterin näköinen mies, jopa Akin vaimolla oli kommenttinsa tähän. Aki ja Minna paljastavat mitä vihaavat itsessään ja millä keinoin Aki pysäyttäisi epäilyttävän henkilön? Tämä ja kaikki muu selviää kuuntelemalla!