Akin ja Minnan eilinen reissu Tampereella aiheutti toimenpiteitä. Viinin tilaaminen ravintolassa mietitytti Minnaa ja palataan vielä toissa aamuun ja Akin yökyläilyyn Minnan luona, sekä selvitetään milloin Minna yökyläilee Akin luona. Aamun parhaat palat tästä!
Minna motkottaa ja Aki vie meidät vuoteen 2040. Minna on löytänyt laatikon pohjaltaan jotain vuosien takaa ja Aki miettii ensi yön nukkumistaan Minnan kotona. Mutta kuka rapsutti ja kenen spanielia? Aamun parhaat palat kuulet tästä!
Akille sattui haaveri työmatkalla mutta sisar tuhti valkoisen apua ei otettu vastaan. Minna saa Akilta tietoja huonekalutrendeistä ja kyllähän ensi viikolla tapahtuva yökyläily pyörii molemmilla mielessä.
Astro-Kuukka tuo faktoja pöytään ja Akilla on poikien juttuja kerrottavanaan. Minnalla on idea lottovoittorahojen käyttöä varten ja Aki opastaa miten hypätä liikkuvasta junasta sekä kertoo mitkä ovat 'kiss-kiss valot'.
Aki ja Minna ovat palautuneet Ruskarallista takaisin pilttuuseen. Minnan kotiin on hankittu uusi mikro jota perheen koira ei sulata. Aki pyytää Minnalta leikkausapua ja ihmetellään miten osaan maailmalla tehtävistä tutkimuksista saadaan rahoitusta.
Ruskarallin toinen päivä lähti liikkeelle kohti Joensuun keskustaa kolmen pörröpäisen miehen ja yhden päivystävän puuman voimin. Leirintäalueelle navigointi osoittautuikin yllättävän haastavaksi tehtäväksi. Seurueen armeijassa opitut taidot pääsivät tulitestiin, kun yöpymispaikalla odotti teltan pystyttäminen. Muttta kuka sinne päätyi nukkumaan?
Novan Aamussa Aki ja Minna jakavat koirakokemuksiaan. Minna kertoi harrastaneensa yksinpuhumisia ja Aki muisteli hurmiossa kohtaamistaan Eva Polttilan kanssa. Miksi miesten mökkiviikonloput vietetään aina alasti? Tämä selviää kuuntelemalla!
Aki ja Minna pohtivat toisilleen sopivit mätsejä Ensitreffit alttarilla-ohjelman inspiroimina. Minnan mökkiviikonloput traditiot nostettiin estraadille ja Akilla taisi mennä aamupuurot vähän väärään mahaan. Kuuntele tästä Aamun parhaat palat!
Minnaa on purrut syksyinen sisustusbuumi ja se tarttui melkein myös Akiin paitsi, että kotosalla taidettiin tästä olla vähän eri mieltä. Miss Mature-kisojen mahdollisuuksia pohdittiin vahvalla mielenkiinnolla ja miten taittuu Akilta nuo espanjan kielen sulosoinnut? Selvitä se kuuntelemalla!
Vessan käytön spekulointi Ruskarallin aikana jatkuu edelleen, nyt Minna jo ehdottaa Akille vaippoja! Aki epäilee vilustumista mutta Minna ei tätä ihan osta. Minnalle oli käynyt pieni kämmi pestessään pyykkiä ja mikä mahtaa olla hybristofilia? Tämä ja kaikki muu selviää kuuntelemalla!
Nyt sai tuleva Ruskaralli ihan uuden käänteen, kun Akilla ja Minnalla tuli puhetta vessan käytöstä. Kuulijakin pääsi antamaan palautetta asian tiimoilta. Akille oli tapahtunut yllättävä kohtaaminen cateringpalvelun kanssa ja Kotkan satamaan oli tuotu parkkiin suuri purjevene. Tämän ja paljon muuta kuulet tästä!
Aki oli löytänyt aamun työmatkalle varsinaisen klassikkobiisin. Romantikko-Aki on kuulijoiden mielestä gangsterin näköinen mies, jopa Akin vaimolla oli kommenttinsa tähän. Aki ja Minna paljastavat mitä vihaavat itsessään ja millä keinoin Aki pysäyttäisi epäilyttävän henkilön? Tämä ja kaikki muu selviää kuuntelemalla!
Minna tykkää käyttää paljon kaulahuiveja ja Akin mielestä Minnalle sopisi todella hyvin liero kaulaan! Aki oli eilen viettänyt kivaa grilli-iltaa ja tytär oli yllättänyt aikamoisella kehulla. Minna oli tehnyt kotona jotain semmoista mitä ei ole ikinä ennen tehnyt ja minkä nimen Aki laittaisi omalle firmalle? Tämä ja kaikki muu selviää kuuntelemalla!
Aki ja Minna puhuvat urheiluseurojen sakkokassoista ja tästähän idea lähti sakkokassaan ruskarallille. Aki olisi halunnut mennä katsomaan uuden Tarantinon elokuvan mutta Akin tyttärellä oli tähän oma mielipiteensä. Minkälaista puuta Minna haluaisi halata tänään ja paljon juontajien outfit maksaa? Tämä ja kaikki muu selviää kuuntelemalla!
Aki ja Minna puhuvat kehonkielestä ja Akille osui lentokoneessa ärsyttävä vierustoveri. Akilla on James Bondista salaliittoteoria, miksi Bond touhuaa vain kerran saman naisen kanssa. Mutta mikä onkaan paras hetki luovalle ajattelulle? Tämä ja kaikki muu selviää kuuntelemalla!
Naturisti Risto saa Akin ja Minnan spekuloimaan patsaista, mitkä ovat alasti ja tämähän lähtee tunnetusti lapasesta. Aki hyppää pastorin saappaisiin ja se saa yllättävän käänteen heti alkuun. Aki ja Minna maistelee Fazerin karkit ja miksi torstai on Akin ja Minnan lempipäivä viikosta? Kuuntelemalla kooste, tämä kaikki selviää!