Kotimaisen suurtuotannon ohjaa Tiina Lymi.
Eropäiväkirjat ilmestyy lokakuussa.
Uransa aikana yli puoli miljoonaa albumia myynyt Edelmann esiintyy usealla eri paikkakunnalla.
Kuolleet lehdet valittiin myös Suomen Oscar-ehdokkaaksi hiljattain.
Yleisö on saanut vaikuttaa tähtien saajien valintaan.
Musiikkiuransa lopettanut Tuisku julkaisee kirjan.
Sosiaalisen median vaikuttaja Eevi Teittinen ja manageri-Jenna avaavat somen kulisseja uutuuspodcastissa.
Takaisinveto tehdään varotoimenpiteenä.
Läntinen juhlii albumia Tavastialla 12. lokakuuta.
Radio Novan Illassa vierailivat näyttelijät Riku Nieminen ja Aku Sipola. Ensi-illassa olevassa Spede-elokuvassa näyttelevät tähdet kertoivat tarinaa elokuvan takaa ja kertovat, mikä oli haastavinta Speden ja Veskun rooleihin astumisessa. Kuinka hyvin hahmojen tuntemus oli jo etukäteen näyttelijöiden hallussa? Kuuntele välillä jopa levottomaksi äitynyt haastattelu tästä!
Adidas toi myyntiin kyseisiä kenkiä vain 521 paria koko maailmassa.
Radio Novan Päivässä ihmeteltiin työpaikoilla nimettäviä tavaroita. Eläkeläiset tuntuvat olevan töiden loputtua hyvinkin kiireellistä väestöä ja kuulijat ovat bonganneet julkisuuden henkilöitä hyvinkin arkisissa tilanteissa. Luokkakuvaukset toivat nostalgisia muistoja mieleen, niin kuin Suomesta aikoinaan kadonneet tavarat, herkut ja jopa liikkeet. Kuuntele kooste tästä!
Uuden levyn julkaissut Kuula avaa Voice.fi:n haastattelussa muun muassa uusien biisiensä syntytarinoita ja pohtii taiteen rajoittamista.
Spede-elokuva kertoo Pertti "Spede" Pasasen elämästä ja elokuvanteosta.
Radio Novan Iltapäivässä pohdittiin voiko manifestoimalla saada hyvän parkkipaikan. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pureuduttiin vääriin maksettuun palkkaan. Esko vihaa erilaisia Whatsapp ryhmiä ja Suvi kerto tarinan, joka saa oksennusrefleksejä aikaan studiossa.
Jenner todisti trenssin taipuvan moneen.