Kuva: AOP

Martti Suosalo muistelee edesmennyttä Kristiina Elstelää: "Aina kun tapasimme, nauroimme"

30.06.2016 13:00 - Reija Saarinen

Kristiina Elstelä menehtyi 73-vuotiaana.

Näyttelijä Martti Suosalo, 53, intoutui muistelemaan Radio Cityn haastattelussa edesmennyttä kollegaansa Kristiina Elstelää. Elstelä menehtyi 26. kesäkuuta 73-vuotiaana.

Suosalon mukaan Elstelällä ja hänellä oli ennen kaikkea samanlainen, hieman kummallinen huumorintaju.

- Minulla on Kristiinasta todella ihania muistoja. Aina kun me näimme toisemme, niin aina purskahdettiin nauruun. Se meni usein aivan hysteerikseksi se touhu.

Yhteisistä projekteista parhaiten mieleen on jäänyt Matti Ijäksen ohjaaman Kolme yötä -tv-elokuva ja etenkin sen kuvaukset.

- Elokuvassa oli tällainen napakymppipariskunta, joka voitti matkan Hankoon lokakuussa. Kun sitten mentiin kuvauksiin, oltiin ihan yksin. Hangossa ei ollut lokakuussa yhtään mitään. Kuvausten ajan asuttiin sitten sellaisessa vanhassa Regatta-nimisessä hotellissa, Suosalo muistelee.

Kuvauksissa tunnelma oli hyvä, vaikkakin hiljainen.

- Krisse oli hiljainen, Matti oli hiljainen ja minä olin hiljainen. Aake Kalliala tuli sitten mukaan kuvauksiin muutamaksi päiväksi. Se aika olikin sitten ratkiriemukasta. Kun Aake sitten lähti, oli taas hiljaista, Suosalo naurahtaa.

- Tuon elokuvan kuvaukset ovat jääneet todella lämpiminä mieleen. Jään todellakin kaipaamaan Kristiinaa etenkin näyttelijänä. Kristiinan kuolema on iso kolaus suomalaiselle teatterimaailmalle.

Iskelmä, Radio Nova ja Radio City ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat