Kuva: AOP

Jutta Gustafsberg kertoo suhteistaan Me Naisissa: "Miehelle ei ole simppeli juttu tulla elämääni"

21.10.2016 12:45 - Senja Rapila

Menestyksekäs fitness-valmentaja kertoo, että haistaa onnenonkijat jo kaukaa.

Menestyksekäs hyvinvointiyrittäjä Jutta Gustafsberg jäi leskeksi kaksitoista vuotta sitten vain 30-vuotiaana, kun hänen miehensä Petteri Jussila menehtyi. Vaikka miehen kuolema on jättänyt Juttaan jäljen, ei hän koe miehen menetyksen varjostavan hänen uusia suhteitaan.

Jutta on kertonut Me Naisten haastattelussa, että ihastuu varmoihin miehiin, jotka ymmärtävät sen, mitä hän on joutunut käymään elämänsä aikana.

- Ihastun hyvällä itsetunnolla varustettuihin miehiin. Sellaisiin, jotka ajattelevat, että on mahtavaa, kun olen saanut kokea paljon. En voisi ihastua mieheen, joka kokisi menneisyyteni uhkaksi itselleen, Jutta on kertonut Me Naisille.

Lisäksi menestynyt nainen kertoo haistavansa onnenonkijat kaukaa.

- Miehelle ei ole simppeli juttu tulla elämääni. Minulla on tiivis perhe- ja ystäväpiiri ja monta tärkeää miestä, jotka uuden kumppanin on aina hyväksyttävä osaksi pakettiani. Onnenonkijat haistan jo kaukaa, eikä minuun voi tehdä vaikutusta laittamalla viestiä, että oletpa kuuman näköinen.

"En varsinaisesti tarvitse ketään"

Kun hänen viisivuotinen suhde kihlattuunsa Ari Kokkoseen päättyi keväällä ja nyt Jutta asuttaa isoa omakotitaloa kaksin poikansa Maxin, 13, kanssa. Nyt kiireinen yrittäjä onkin ymmärtänyt, että hänellä ei ole tarvetta hypätä suhteesta seuraavaan.

- Aiemmin hyppäsin aina hirveällä vauhdilla suhteesta seuraavaan. Elämässä on erilaisia jaksoja, ja tänä vuonna olen oppinut olemaan yksin. En välttämättä ole loppuelämääni yksin, mutta juuri nyt nautin siitä.

- Minun ei tarvitse ripustautua toiseen ihmiseen enkä tarvitse palvontaa tai huomiota. Sehän tässä niin siistiä onkin: en varsinaisesti tarvitse ketään. Jos joskus aloitan uuden suhteen, se voi alkaa eri pohjalta nyt, kun minulla on tämä kokemus itsenäisyydestä.

Lue myös: Roope Salminen ja Sara Sieppi astuivat yhdessä punaiselle matolle - katso suloiset kuvat parista

Kilpailut

Uusimmat