Kuva: AOP

Alma Pöysti säkenöi punaisessa iltapuvussa Golden Globe -gaalassa: Myös kansainvälinen media huomioi

08.01.2024 08:15 - Reija Saarinen

Pöysti oli ehdolla parhaan naisnäyttelijän palkinnon saajaksi.

Näyttelijä Alma Pöysti, 42, saapui viime yönä Suomen aikaan järjestettyyn Golden Globe -gaalaan hurmaavassa punaisessa ilapuvussa. Olkapäät paljastavan iltapuvun oli suunnitellut Anne-Mari Pahkala, joka jakoi lookista kuvia myös omalla Instagram-tilillään.

Pöystin asu oli varmasti yksi illan kuvatuimmista. Etenkin sen muhkea helma ja näyttävä laahus eivät jääneet punaisella matolla huomaamatta. Tyylikkään elegantin kokonaisuuden kruunasivat kirkkaan punaiset huulet sekä näyttävä kultainen kaulakoru.

Pöystin look huomioitiin myös kansanvälisissä medioissa ja muun muassa Vanity Fair nosti Pöysin asun juttuunsa, jossa se esitteli illan näyttäviä punaisia asuja. Jutun pääset lukemaan täältä. Myös In Style -julkaisun koostejutussa nähtiin kuva Pöystin asusta. 

Kuvia Pöystin upeasta lookista pääset katsomaan alta.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Pöysti oli gaalassa ehdolla parhaan naispääosan palkinnon saajaksi Aki Kaurismäen elokuvasta Kuolleet lehdet. Palkinnon vei kuitenkin Emma Stone elokuvasta Poor Things

Myös Kuolleet lehden jäi ilman palkintoja. Elokuva oli ehdolla parhaaksi ei-englanninkieliseksi elokuvaksi. Kategoriassa voiton vei Putoamisen anatomia.

Lue myös: Alma Pöysti työharjoitteli baarissa valmistautuessaan Aki Kaurismäen uutuuselokuvaan: "Vähän pelotti"

Lue myös: Alma Pöysti tähdittää uutta Netflix-elokuvaa - kyseessä on jännittävä draamatrilleri

Lue myös: Jussi Vatanen ei ollut uskoa korviaan, kun Aki Kaurismäki tarjosi roolia: "Soitetaanko oikeasti mulle?"

Kilpailut

Uusimmat