Kuva: AOP

Courteney Cox sai tähtensä Walk of Famelle

01.03.2023 14:15 - Minttu Tikkanen

Cox tunnetaan parhaiten roolistaan Frendit-komediasarjassa.

Mahdollisesti Monica Gellerin roolistaan parhaiten tunnettu Courteney Cox on saanut oman tähtensä legendaariselle Hollywoodin Walk of Fame -kadulle.

Asiasta uutisoi muun muassa CNN, jonka artikkelissa kerrotaan Coxin kiitospuheesta laatan paljastustilaisuudessa. Cox mainitsi myös hittisarja Frendien työryhmän tärkeänä osana urapolkuaan.

- Ne ystävyyssuhteet syntyivät elämäni tärkeimpänä aikana ja koimme yhdessä niin paljon asioita. Se opetti minulle, että olemme täällä toisiamme varten. Tiedän, että se on siitä biisistä: I'll be there for you, mutta se on totta, Cox kertoo viitaten Frendien tunnuskappaleeseen.

Myös Frendien näyttelijäkollegat Jennifer Aniston ja Lisa Kudrow olivat paikalla tilaisuudessa ja pitivät omat puheensa.

- Courteneyn ystävänä oleminen on hänen perheessään olemista, ja se on hänen ansiotaan alusta lähtien. Kun me tapasimme hänet, hän oli välittömästi huomioon ottava, lämmin, rakastava ja kiinnostunut kuulemaan kaiken sinusta. Minä olin todella hermostunut hänet tavatessani, koska olin valtava fani, Aniston kuvailee.

Frendien näyttelijöistä myös Anistonilla itsellään on jo tähti kadulla.

Lue myös: Matthew Perry oli kuolla yliannostukseen neljä vuotta sitten: "Kahden prosentin todennäköisyys elää"

Lue myös: Frendien rakastettu lapsinäyttelijä kertoo urapolkunsa olleen kivulias: "Kuuluisuus on trauma"

Lue myös: Frendien luoja lahjoittaa miljoonia anteeksipyyntönä kokovalkoisesta roolituksesta: "Olen häpeissäni"

Lähde: CNN

Kilpailut

Uusimmat