Kuva: AOP

Lady Gagalta jäi Oscar-ehdokkuus saamatta ja fanit tyrmistyivät - itse tähti reagoi uutiseen tyylillä

09.02.2022 15:45 - Iiro Myllymäki

Lady Gaga iloitsee somessa muiden ehdokkuuden saaneiden puolesta.

Lady Gaga, 35, ei saanut Oscar-ehdokkuutta pääroolistaan elokuvassa House of Gucci. Poptähtenä paremmin tunnettu Gaga esittää Ridley Scottin ohjaamassa elokuvassa Patrizia Reggiania, joka nai itsensä Guccin sukuun ja järjesti myöhemmin ex-miehensä Maurizio Guccin palkkamurhan. Elokuva perustuu tositapahtumiin.

Lady Gaga House of Gucci -elokuvassa (kuva: AOP)

Lady Gaga on saanut paljon kehuja roolisuorituksestaan, johon nainen on kertonut soveltaneensa metodinäyttelemistä ja menneensä syvälle roolihahmoonsa. Gaga sai roolistaan Bafta-ehdokkuuden parhaan naispääosan kategoriassa, mutta Oscar-gaalassa ehdokkuutta ei tullut. Naisen fanit ovat ilmaisseet pettymyksensä asiasta sosiaalisessa mediassa, mutta Gaga itse vaikuttaa suhtautuvan ehdokkuuden saamatta jäämiseen tyynemmin.

Gaga on onnitellut Instagram-päivityksessään Frederic Aspirasia, joka sai House of Gucci -elokuvasta Oscar-ehdokkuuden parhaan maskeerauksen kategoriassa. Aspiras on Gagan pitkäaikainen stylisti.

”En voisi olla onnellisempi tämän miehen puolesta, jota kutsun veljekseni ja jonka kanssa olen työskennellyt viimeisimmät 15 vuotta”, Gaga kirjoittaa.

Gaga ylistää vuolaasti Aspirasin lahjakkuutta ja omistautumista työlleen House of Guccin parissa. Lisäksi Gaga onnittelee päivityksessään kaikkia muitakin ehdokkuuden saaneita.

”Haluan onnitella kaikkia ehdokkuuden saaneita kovasta työstänne, omistautumisestanne, ehdokkuuksistanne ja taiastanne. Ansaitsette kunniaa upeista roolisuorituksistanne ja saavutuksistanne kuluneen vuoden aikana”, Gaga kirjoittaa.

Lady Gagan päivityksen pääset katsomaan kokonaisuudessaan alta tai tästä linkistä.

Lady Gaga on palkittu urallaan jo yhdellä Oscar-pystillä. Nainen voitti parhaan alkuperäiskappaleen Oscar-palkinnon A Star Is Born -elokuvan (2018) Shallow-kappaleesta, jota nainen oli kirjoittamassa. Gaga sai kyseisen elokuvan roolisuorituksestaan parhaan naispääosan Oscar-ehdokkuuden.

Lue myös: Lady Gaga paljastaa House of Gucci -kohtauksen, jota kuvatessa hänen turvallisuudestaan huolestuttiin

Lue myös: Lady Gaga vei roolin äärimmäisyyksiin ja tarvitsi psykiatrisen hoitajan: "Muutan tätä, kun saan lapsen"

Lähteet: BuzzFeed, Deadline

Kilpailut

Uusimmat