Kuva: Mikko Räsänen

Suomalaismuusikon erikoinen lapsuus: "Maailmantähdet viettivät aikaa meillä"

08.08.2017 16:45 - Senja Rapila

Waldo's People -yhtyeen Waldon isä oli ensimmäinen, joka toi ulkomaisia tähtiä Suomeen. Reijoset myös majoittivat maailmantähtiä kotonaan.

Waldo's People -yhtyeen luotsaaja Marko Reijosen isä Heikki "Hessu" Reijonen oli ensimmäinen suomalainen, joka alkoi tuoda ulkomaalaisia näyttelijöitä kiertueille Suomeen. Managerina toimineen Hessun  ansiosta Suomessa on nähty muun muassa Kauniit ja rohkeat -staroja ja muita suuria tähtiä.

Waldo kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että on pienestä pitäen tottunut siihen, että hänen ympärillään - jopa omassa kodissa - pyörii suuremman luokan tähtiä rapakon takaa. Vaikka Kauniit ja rohkeat -tähtien tapaamiset eivät niinkään hetkahduttaneet, muistelee Waldo erästä kohtaamista lämmöllä.

- Ehkä Ritari Ässä, eli David Hasselhoff, oli minulle sellainen ikimuistoisin kohtaaminen, koska pienenä katsoin sitä sarjaa ja se oli yksi suosikeistani. Ensimmäisellä kerralla kun mentiin lentokentälle Davidia vastaan, niin siinä oli vähän sellainen perhosia vatsassa -fiilis. Mutta siihen tottui, koska niitä julkkiksia juoksi aika paljon täällä, niitä majoitettiin meille kotiin, hän kertoo haastattelussa.

Hän paljastaa myös, että monet ulkomaalaiset tähdet ovat nykyisin Reijosten perhetuttuja ja kuulumisia vaihdetaan tasaisin väliajoin. Ystäväperheet vierailevat myös toistensa luona ajoittain, vaikka kultavuosista on jo yli 25 vuotta aikaa.

- Jälkeenpäin ollaan käyty kylässä siellä, on jäänyt lukuisia hyviä kaverisuhteita. Tässäkin Ridge lähetti pari päivää sitten terveisiä, että he ovat tulossa Tallinnaan joulukuun puolella, että tehdään treffit sitten sinne.

"Kuulostaa typerältä nykypäivänä"

Waldo kertoo, että nykypäivänä ajatus julkkisten "tuomisesta" Suomeen on todella typerä.

- Se kuulostaa todella typerältä tänä päivänä, että julkkiksia tuodaan Suomeen ja niitä viedään kauppakeskukseen näytille. Sitten ihmiset tulevat pällistelemään niitä julkkiksia. Silloin ihmiset oikeasti kävi katsomassa niitä ja se oli hieno juttu, nykypäivänä se ei toimisi ollenkaan, artisti kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

Tuolloin vuosia sitten tuhannet ihmiset tulivat katsomaan ulkomaisia tähtiä, jotka kiersivät kauppakeskuksissa jakamassa nimikirjoituksia.

- En usko, että ketään edes kiinnostaisi oikeasti. Jos tänne tulisi Ron tai kuka tahansa Kauniista ja rohkeista, en usko että se herättäisi kiinnostusta.

- Silloin ei ollut internetiä, se oli harvinaista.

Lue myös: Movetron muistelee kammottavimpia bäkkärikokemuksia: Ei ollut lainkaan vessaa!

Lue myös: Waldo's People ulkomailla keikkailusta: "Aina turvamiehet mukana"

Lue myös: Go 90's -festivaalit tarjoilivat aimo annoksen ysäriä - katso kuvakooste Turun festariviikonlopulta

Kilpailut

Uusimmat