Kuva: AOP

Arvostettu brittilehti povaa Saara Aallolle voittoa: "Hän on jo kansallisaarteemme"

04.12.2016 11:15 - Iiro Myllymäki

Telegraph kirjoittaa, että Saara Aalto on parantanut suorituksiaan joka viikko.

Saara Aalto häikäisi eilen esityksillään Ison-Britannian X Factorin semifinaalissa. Tuomaristolla oli antaa suomalaisnaiselle pelkkiä kehuja, ja myös brittimedia on asettunut Aallon puolelle.

Arvostettu brittilehti Telegraph on nyt nostanut Saara Aallon voittajasuosikiksi.

”Upea Saara Aalto on tullut paremmaksi ja paremmaksi joka viikko, mistä tässä ohjelmassa onkin kyse. Kukaan ei tykännyt hänestä aluksi, mutta nyt hän on jo kansallisaarteemme, vaikka hän ei edes ole täältä kotoisin”, lehti kirjoittaa.

Telegraphin mukaan Aalto on nyt myös vedonlyöjien suosikki voittajaksi.

Pitkä matka yleisön suosikiksi

Myös niin ikään brittiläinen Mirror-lehti kirjoittaa Aallosta voittajasuosikkina.

”Hän aloitti kilpailun villinä korttina. Nyt lauantain upeiden esitysten jälkeen näyttää siltä, että Aaltoa voi veikata koko kilpailun voittajaksi”, Mirror kirjoittaa.

Saara Aallolla on ollut pitkä matka brittiyleisön suosikiksi. Tuomari Sharon Osbourne ehti jo pudottaa Aallon koko kilpailusta pois. Kun Aalto yritti kääntää Osbournen pään laulamalla ranskankielisen kappaleen, yleisö buuasi karusti Aallolle. Lopulta Aalto pääsi mukaan livelähetyksiin toisen tuomarin, Nicole Scherzingerin, jakaman villin kortin avulla.

Livelähetyksissä Aalto on joutunut yhteensä kolme kertaa pudotusuhan alle. Edellisestä pudotusuhasta Aallolla on jo kuukausi, joten brittiyleisö on viime viikkojen aikana lämmennyt suomalaisen esityksille.

Lue myös: Saara Aalto häkellytti esityksillään ja sai tuomarin puhumaan suomea: "Äänestäkää Saaraa!"

Lähteet: Telegraph, Mirror

Kilpailut

Uusimmat