Kuva: AOP

Evelina julkaisee neljännen studioalbuminsa: "Pehmeys kuuluu jokaisessa kappaleessa"

16.07.2023 10:15 - Minttu Tikkanen

Uusi albumi on myös muusikon itse säveltämä ja sanoittama.

Evelina julkaisee kesän lopulla neljännen studioalbuminsa. Vaikka albumi ei ole vielä edes julki, se on singlejen ansiosta jo valmiiksi striimannut kultaa.

Pehmee-albumi on Evelinan itse säveltämä sekä sanoittama. Muusikko kommentoi Universal Musicin tiedotteessa albumin heijastelevankin vahvasti hänen oman elämänsä teemoja. Nimensä mukaisesti pehmeys ja haavoittuvaisuus on koko ajan albumilla läsnä.

"Mun elämässä on tapahtunut edellisen ja tämän albumin välissä tosi isoja asioita ja oivalluksia. Ne on ennen kaikkea opettaneet olemaan entistä haavoittuvaisempi, mikä on tuonut uudenlaista pehmeyttä suhteessa kaikkeen mun ympärillä. Oon oppinut olemaan hellempi siinä, miten katson itseäni ja muita sekä tiedostan paremmin, mitä ansaitsen. Luotan enemmän ja stressaan vähemmän. Tää opittu haavoittuvaisuus ja pehmeys kuuluu jokaisessa albumin kappaleessa, vaikka niiden sävyt saattaa olla keskenään yllättävänkin erilaisia", Evelina kuvailee tiedotteessa.

Albumi julkaistaan 25. elokuuta, minkä jälkeen Evelina myös päättää vuoden mittaisen keikkataukonsa ja lähtee syyskiertueelle. Pehmee tour -nimeä kantava kiertue alkaa 22. syyskuuta Imatralta, pysähtyy yhteensä 17 eri paikkakunnalla ja päättyy lopulta joulukuussa Kalajoelle. 

Lue myös: Evelina ja Nelli Matula tekivät uudelleenversioinnin Olavi Uusivirran klassikkobiisistä

Lue myös: Evelina kertoo olevansa autisti - "Diagnoosi oli valtava käännekohta"

Kilpailut

Uusimmat