Kuva: AOP / AOP Jonna Öhrnberg

Evelina ja Nelli Matula tekivät uudelleenversioinnin Olavi Uusivirran klassikkobiisistä

30.06.2023 16:15 - Sanni Seppä

Evelina ja Matula laittoivat On Niin Helppoo Olla Onnellinen -biisin uuteen uskoon.

Olavi Uusivirran klassikkobiisi On Niin Helppoo Olla Onnellinen on saanut uuden ilmeen Evelinan ja Nelli Matulan käsittelyssä. Evelina kertoo, että Uusivirta itse otti yhteyttä häneen keväällä ja pyysi tekemään uudelleenversioinnin hänen suositusta hitistään. Kappale julkaistiin viime yönä.

"Keväällä mulle kantautu viesti, että itse Olavi Uusivirta toivoo et mä uudelleenversioin tän biisin ja mun oli maailman helpoin sanoa kyllä", Evelina kirjoittaa somessaan.

Artisti sanoo, että biisin tekeminen oli hänelle iso kunnia, sillä kappale on klassikkostatuksen lisäksi hänelle tuttu myös lapsuudesta.

"Mä muistan kun oli kesäloma, MTV pyöritti vielä musavideoita ja tän biisin haikeus ja keveys oli ala-asteikäselle Evelle kiehtovaa ja vierastakin – lapsena en ymmärtäny et miks joku haluis tyytyä johonkin. Nyt tiiän et se et saa luvalla olla keskeneräinen on yks ihanimpii paikkoja olla".

Myös Matula on kertonut biisin teosta ja omasta versestään somessa. Matula kertoo, että Uusivirran kappaletta on tullut kuunneltua nuorempana paljon, mutta uudelleenversiointi haastoi kuuntelemaan biisiä aivan uusin korvin.

"Oli jännää kuunnella sitä aikuisin korvin ja miettiä et mitä sanottavaa mulla on aiheesta. Koska aina ei todellakaan oo helppoo olla onnellinen… Mut kumpi sit loppupeleissä on helpompaa – juosta maailman mukana ja olla kaikille kaikkea, vai oikeesti tehdä rauha itsensä kanssa ja tyytyy siihen kuka on", Matula kirjoittaa.

Kuuntele biisi Onnellinen alta tai painamalla tästä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Popeda peruu viimeisen juhannuskeikkansa sairaustapauksen vuoksi

Lue myös: Suomen viime vuoden soitetuimmat kappaleet listattiin - kotimainen megahitti ylsi kärkisijoille

Lue myös: Taylor Swift saapuu kiertueelle Eurooppaan

Kilpailut

Uusimmat