Suosittu suomalaisyhtye vihjaa paluusta - somehiljaisuuden rikkominen sai fanit liekkeihin

04.12.2019 09:45 - Iiro Myllymäki

Kemopetrol jakoi kuvan, joka saattaa vihjata uudesta musiikista.

Etenkin 2000-luvun alussa mainetta niittänyt suomalainen Kemopetrol-yhtye on pitkästä aikaa julkaissut uutta sisältöä sosiaalisessa mediassa. Yhtyeen Facebook-tilillä on jaettu kuva, jossa nähdään rykelmä elektronista musiikintekolaitteistoa ja johtoja. Uusi kuva on saanut yhtyeen fanit spekuloimaan, onko bändi tekemässä paluuta monen vuoden jälkeen.

”Omg ihanaa!”

”On jo aikakin!”

”Comeback, kyllä kiitos!”

”Tätä on niin odotettu.”

Jos yhtyeen päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Bändi julkaisi viimeisimmän studioalbuminsa A Song & A Reason vuonna 2011. Yhtye on pysytellyt hiljaa sosiaalisessa mediassa. Tänä vuonna yhtye ei ole julkaissut Facebookissa mitään muuta kuin yllä nähdyn kuvan, ja vuonna 2018 Kemopetrolilta nähtiin ainoastaan kaksi päivitystä. Toisessa näistä päivityksistä yhtye lupaili ”jotakin erityistä” vuodelle 2019, kun yhtyeellä on 20-vuotisjuhlavuosi. Nähtäväksi jää, toteuttaako yhtye lupaustaan ja onko sillä vielä yllätys tarjoiltavana joulukuun aikana.

Kemopetrol nousi ihmisten tietoisuuteen vuoden 1999 lopussa julkaistulla kappaleellaan Child Is My Name. Se on julkaissut yhteensä viisi studioalbumia. Bändin solisti Laura Närhi on tehnyt myös menestyksekästä soolouraa. Yhtyeen muut jäsenet ovat Kalle Koivisto, Teemu Nordman ja Marko Soukka.

Kemopetrolin päivityksestä uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Lue myös: Suomalaislaulaja uransa vaikeimmasta hetkestä: "Asiat menevät musiikinteossa henkilökohtaisiksi"

Lue myös: Kuvankaunis Laura Närhi ei halua julkaista herutuskuvia: "Vähän jopa nolottaisi"

Kilpailut

Uusimmat