Kuva: Fotolia

Koskettava hetki saa kyynelehtimään: Isä kuulee kuolleen tyttärensä sydämenlyönnit toisen kehossa

28.07.2016 16:45 - Senja Rapila

Sureva perhe jakoi tunteellisen hetken, kun he kuulivat kuolleen tyttärensä sydämenlyönnit sen jälkeen, kun sydän lahjoitettiin 14-vuotiaalle pojalle.

Yhdysvaltalaiset Katelyn Zimmerman ja hänen nuorempi veljensä Dylan menehtyivät maaliskuussa, kun rattijuoppo ajoi heidän päälleen lähellä heidän kotiaan. Katelyn menehtyi välittömästi ja Dylan joutui leikkauspöydälle seuraavan kuukauden aikana useaan otteeseen, jonka jälkeen hänkin menehtyi.

Vaikka vanhemmille oli järkytys menettää kaksi lasta, he päättivät luovuttaa molempien sisäelimet elinsiirtopolilaille, jotta he voisivat mahdollisesti pelastaa jonkun toisen hengen.

Nuoren Katelynin sydän lahjoitettiin Ali Jefferiesille, 14-vuotiaalle pojalle, jolle oli diagnosoitu kardiomyopatia nuorena. Sydänsiirto oli hänen ainoa toivonsa ja Ali oli jo miltei kuolemaisillaan, kunnes hänelle tehtiin sydänsiirto päivä Katelynin kuoleman jälkeen.

Fox8 -kanava ikuisti Katelynin vanhempien ja Alin tunteellisen ensikohtaamisen. Videolla menehtyneen tytön isä Shawn kuuntelee myös tyttärensä sykkivää sydäntä Alin rinnassa.

Voit katsoa tunteellisen videon alapuolelta.

Lähde: Metro

Lue myös: Opiskelijat kunnioittivat edesmennyttä veteraania kauniilla tavalla - katso video

Lue myös: IS: Suomalaisen Matin, 87, nuorin lapsi on kahdeksanvuotias - vanhimmat yli 60-vuotiaita

Kilpailut

Uusimmat