Kuva: AOP

Haluatko piilottaa Instagramissa tekemiäsi hakuja? Katso, miten se tehdään

18.09.2016 16:15 - Iiro Myllymäki

Voit pyyhkiä entiset kumppanisi ja kaverisi pois Instagramin muistista helposti.

Olemme varmaankin kaikki syyllistyneet stalkkaamaan Tinder-parejamme, ex-kumppaneitamme tai salaisia ihastuksiamme Instagramissa. Harmi kyllä, tästä jää muistijälki Instagramiin. Kuvapalvelun hakutoiminnossa saattaa näkyä aiempiin hakuihisi perustuvia ehdotuksia, jotka haluat joko kokonaan unohtaa tai vain piilottaa uteliailta sivustakatsojilta.

Popsugar-sivusto kertoo, miten saat minkä tahansa aiemman Instagram-hakusi piiloon. Valitse sovelluksen alalaidasta suurennuslasilla merkitty haku-välilehti. Tämän jälkeen paina ylhäällä olevaa hakukenttää. Nyt Instagram näyttää sinulle tekemiäsi hakuja kategorioissa ”parhaat”, ”ihmiset”, ”merkinnät” ja ”paikat”.

Kun löydät mistä tahansa näistä kategorioista haun, jonka haluat piilottaa, näpäytä kyseistä hakua pitkään pohjassa. Tämän jälkeen sinulle aukeaa valikko, josta voit valita joko ”piilota” tai jos satuit tekemään virhepainalluksen, ”peruuta”. Näin voit poistaa epämiellyttävät haut Instagramista ja toivoa, että asiat poistuvat muistoistasi yhtä nopeasti.

Lue myös: Etkö muista, mistä kuvista olet tykännyt Instagramissa? Tarkista helposti

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat