Kuva: Fotolia

Sairaanhoitaja laulaa kuolevalle potilaalleen - liikuttavalla videolla hurjasti näyttökertoja

29.10.2017 20:15 - Iiro Myllymäki

Videon sairaanhoitajaa ylistetään hänen toiminnastaan.

Facebookissa on levinnyt video, jossa sairaanhoitaja Olivia Neufelderher laulaa kauniisti potilaalleen. Kyseinen potilas on 63-vuotias Margaret Smith, joka on videolla juuri menehtymäisillään maksasyöpään. Videon jakoi Smithin tytär Megan.

Megan Smith kirjoittaa videon yhteydessä, että sairaanhoitaja pysytteli hänen kuolevan äitinsä rinnalla tuntien ajan ja lauloi tälle tämän suosikkikappaletta samalla.

”Sanat eivät riitä kuvailemaan arvostusta ja rakkautta, jota tunnemme hoitaja Oliviaa kohtaan. Äitini kutsui häntä enkeliksi. Omistautumisesi potilaitasi kohtaan on jotain, mitä en ole koskaan ennen nähnyt”, Megan Smith kirjoittaa.

Smith jakoi videon Facebookissa, jotta hänen kiitoksensa tavoittaisi sairaanhoitajan. Nyt videolla on jo yli neljä miljoonaa katselukertaa. Voit katsoa videon alta tai tästä linkistä.

Video tavoitti Olivia Neufelderherin, joka on kertonut tilanteesta News Channel 5:n haastattelussa. Hän kertoo laulaneensa Smithille joka päivä tämän ollessa sairaalassa.

- Sain rauhaa siitä ajatuksesta, että kyseessä oli hänen lempikappaleensa. Hän kertoi haluavansa sen soivan hänen hautajaisissaan. Halusin hänen tietävän, että häntä rakastetaan, vaikka hänen perheensä ei olisi ollutkaan paikalla, sairaanhoitaja kertoo.

Lue myös: Koskettava tarina herättää ajattelemaan - ihmisiä ei kannata tuomita ulkonäön perusteella

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat