Rakas, sinusta on tullut pullukka -sarja jatkuu tammikuussa

28.12.2014 13:01 -

Suositun, katsotun ja paljon puhetta luoneen Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmasarjan toinen tuotantokausi alkaa 8. tammikuuta Subilla. Juontajana toimii kansainvälisesti menestynyt fitness-ammattilainen ja personal trainer Jenni Levävaara. Tutustu uusiin pareihin!

Kaksitoista erilaista pariskuntaa ottaa laihdutushaasteen vastaan Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmasarjan toisella tuotantokaudella.

Projektissa on kyse parityöskentelystä; pullukan valmentajana toimii nimittäin kumppaninsa kiloihin kyllästynyt puoliso. Mitä enemmän pullukka onnistuu laihtumaan, sitä enemmän rahaa pariskunta voittaa. Jos pullukka onnistuu seitsemässä viikossa pudottamaan vähintään 16 kiloa, pariskunta voittaa 10 000 euroa.

Parisuhdeonni ja yhteiskuntarauha ovat koetuksella eikä hermojen kiristymiseltä, draamalta ja sairaalakäynneiltä tulla välttymään, kun puolisot piiskaavat rakkaitaan äärimmäisiin suorituksiin. Rimaa on nostettu entisestään ja panokset ovat kovemmat.

Onnistuuko saman köyden vetäminen ja parisuhteen koossapitäminen, kun näkemykset yhteiseen tavoitteeseen pääsystä eivät täysin kohtaa?

Tutustu uusiin pareihin!

Rakas, sinusta on tullut pullukka 8.1. alkaen torstaisin klo 21 Subilla ja MTV Katsomossa.



Kisaajien tukena on Jenni Levävaara.

Kuvat: Shutterstock ja Nova

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat