Jippu herkissä tunnelmissa Nova Stagella: ”Joskus pitää kadota, että voi taas löytyä”

16.12.2014 19:22 -

Äskettäin Rakkauden joulu -levyn julkaissut Jippu kävi heittämässä akustisen, upean minikeikan Nova Stagella.

Muutaman vuoden hiljaiseloa musiikkimaailmasta viettänyt Jippu palasi levytysrintamalla tuoreen Rakkauden joulu -albumin myötä. Laulaja saapui esittämään pitkäsoiton kappaleita akustisesti Nova Stagelle ja kertoi musiikkitoimittaja Samuli Väänäsen haastattelussa haaveilleensa gospel-henkeä huokuvan levyn teosta pitkään.

- Olen valinnut mukaan sellaisia lauluja, joiden teksti puhuttelee minua. Halusin tehdä gospel-levyn, joka tässä tapauksessa on saanut joululevy-nimen. Mukana on kuitenkin ihan hengellisiä lauluja.

- Minulla on kuitenkin suunnitteilla myös uusi pop-levy. Olen tehnyt jo monta kymmentä biisiä ja alan työstämään sitä. Se on sitten eri projekti, kuin tämä, sillä Rakkauden joulu on tavallaan kiitoslevy Jumalalle siitä, että saan vielä laulaa kaikkien vaikeuksien jälkeen. Tulevan pop-levyn kanssa on omat haasteensa, mutta se tulee olemaan sitä runotyttö-meininkiä, koska sellainen minä oikeastikin olen. Joskus pitää kadota, että voi taas löytyä taas

Jippu esitti Nova Stagella kappaleet Heinillä härkien kaukalon, Armolaulu ja Kun rakkaus tänä yönä vallan saa. Katso Nova Stage -keikka ja haastattelu alta:


 

Nova Stage

Radio Novan musiikkitoimittaja Samuli Väänäsen isännöimä Nova Stage on Radio Novan reilu vuosi sitten toimintansa käynnistänyt keikkastudio. Tänä aikana Nova Stage on tarjonnut yli 100 livekeikkaa kotimaisilta ja ulkomaisilta huippuartisteilta.

Vuoden 2014 Radio Gaalassa kunniamaininnan saanut Nova Stage kasvattaa jatkuvasti yleisöä tarjoten ainutlaatuisia live-elämyksiä radion lisäksi myös verkossa ja mobiilissa. Pääset katsomaan Nova Stage -livetaltiointeja Radio Novan Youtube-kanavalta, nettisivulta, sekä Katsomo.fi-sivustolta.

 

Kilpailut

Uusimmat