Kovempaa kyytiä on julki, repeekö levikset jälleen?

12.12.2014 10:42 -

Sini Sabotage on julkaissut uuden Kovempaa kyytiä -singlen. Kappale on Jaakko Salovaaran ja Sini Sabotagen käsialaa.

-Ympäri Suomea keikkaillessani oli ihana huomata, että varsinkin mimmit räppäs biiseissä mukana sellasella itsetietoisuudella ja varmuudella, joka yllätti mutkin. Halusin tehdä biisin, jonka laittaessa soimaan varsinkin just naisille tulis sellainen fiilis, että tänään mä näytän kaikille ja tänään mä pystyn mihin vaan, eikä kukaan tai mikään pysty lannistamaan mua. Halusin kuitenkin, että uus Sabotage sinkku on tunnistettavaa ja uskollista mulle. Mä vaan rakastan sitä energiaa, mikä näistä biiseistä lähtee, kertoo Sini Sabotage.

Sini Sabotage tuli tutuksi Levikset repee -läpimurtosinglellään huhtikuussa 2013. Kappale nousi pian julkaistustaan listojen kärkisijoille ja myi kultaa. Joulukuussa 2013 Sabotage julkaisi 22 neliöö –debyyttialbumin.

Sini Sabotage julkaisi vuonna 2006 ensimmäisen albumin Valosiepparit-kokoonpanossa. Sittemmin Sabotage siirtyi soolouralle. Sini Sabotage solmi levytyssopimuksen PME Recordsin kanssa vuonna 2012 joulukuussa. Viime vuonna Sini oli tuomarina Idols-ohjelmassa. Sini Sabotage työstää parhaillaan studiossa uutta musiikkia.

Kilpailut

Uusimmat