Uudistunut Kerkko Koskinen Kollektiivi julkaisee albumin syyskuussa - konsertti Kulttuuritalolla

08.08.2014 22:13 -

Kerkko Koskinen Kollektiivi julkaisee uuden albumin 12. syyskuuta. Uudistetussa Kollektiivissa vaikuttavat maestro Kerkko Koskisen lisäksi Vuokko Hovatta, Manna ja tuoreimpana jäsenenä Maija Vilkkumaa.

Tulevalta levyltä on julkaistu singlet Tallinnan-lautta ja Lokki. Kolmas single on Maija Vilkkumaan sanoittama kappale Vapaudesta, joka julkaistaan 22. elokuuta.

Koskinen halusi uuden Kollektiivin kuulostavan selkeästi erilaiselta kuin aiemmin.

- Kollektiivi kakkosessa on voimakkaita kontrasteja. Nopea rock vaihtuu hymnimäiseksi valssiksi. Haikeus on säröistä ja tempot nopeita. Tärkeä elementti on melko epätavallinen kahdeksan hengen torvisektio. Ja kaikkein tärkein uusi elementti on tietysti yhteistyö Maija Vilkkumaan kanssa. Olemme suunnitelleet pitkään yhdessä biisien tekoa ja nyt se vihdoin toteutui, Koskinen kertoo tulevasta levystä.

2-nimisen levyn ilmestymisen kunniaksi yhtye konsertoi Helsingin Kulttuuritalolla albumin julkaisupäivänä 12. syyskuuta. Lavalla tämä superkokoonpano nähdään 16-henkisenä. Liput konserttiin ovat myynnissä Lippupalvelussa.



Kerkko Koskinen Kollektiivin menestyksekäs debyyttilevy ilmestyi vuonna 2012. Kultaa myynyt julkaisu oli parhaimmillaan Suomen albumilistan ykkönen ja levyltä lohkaistu single Laura Palmer soi radioissa taajaan.

Syksyn konsertit:
12.09. Kulttuuritalo, Helsinki
26.09. Pakkahuone, Tampere
27.09. Tapiolasali, Espoo
03.10. Sibeliustalo, Lahti
04.10. Logomo, Turku

Kilpailut

Uusimmat