Mitä Robin kertoi kesän stadionkeikastaan Ile Jokiselle?

04.03.2014 16:23 -

Radio Novan oli kärppänä paikalla, kun Robin kertoi Helsingin Lasipalatsissa tiistaina tulevasta suurkeikastaan Olympiastadionilla. Novan reportteri Essi Lamppu kaappasi Robinin kainaloonsa ja ojensi puhelimensa poptähdelle. Langan toisessa päässä oli Radio Novan Ile Jokinen.

Robin kertoi ilouutisen heinäkuussa järjestettävästä stadionkeikasta täydelle salille innokkaita faneja. Kiljunta täytti ilman, kun laulajasensaatio asteli lavalle.

Robinin ilmoitus 13.3. julkaistavasta BOOMBOX-levystä ja samana päivänä alkavasta lipunmyynnistä tulevalle Olympiastadion-keikalle sai enemmän kuin ilahtuneen vastaanoton.

Radio Nova sai Robinin kommentit tuoreeltaan paikan päältä. Studion päässä nuorukaista  haastatteli Ile Jokinen, joka on itsekin ollut Robinin keikalla – tosin paljon vaatimattomammissa puitteissa kuin mitä Olympiastadion ensi kesänä tulee tarjoamaan.

Kuuntele ainoa suorana lähetetty radiohaastattelu paikan päältä!

Robin on Helsinki POP SHOW'n pääesiintyjä. Se järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa, 9. heinäkuuta. Kyseessä on koko perheelle suunniteltu vuosittainen jättikonsertti, joka toteutetaan jatkossa aina Helsinki Cupin yhteydessä heinäkuussa.

Lue lisää aiheesta:

Robin: Super-hienoa päästä esiintymään Olympiastadionille!

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat