Pori Jazz täydentää ohjelmistoaan: Jamie Cullum ja huippujazzia!

23.01.2014 07:42 -

Jamie Cullum palaa Suomeen ja Pori Jazziin yhdeksän vuoden tauon jälkeen. Festivaalin ohjelmistoon on lisätty myös useita muita huippuluokan jazznimiä – muun muassa Dave Holland Prism, John Scofield Überjam Band sekä Larry Carlton.

Jazzia ja pop-musiikkia yhdistelevä brittitähti Jamie Cullum on yksi Kirjurinluoto Arenan esiintyjistä lauantaina 19. heinäkuuta.

Cullum esiintyy Kirjurinluodossa samassa konsertissa, jonka esiintyjiksi on jo aiemmin kiinnitetty muun muassa James Blunt sekä Patti Smith. Cullum on viimeksi nähty Suomessa 2005 Pori Jazzeilla.



Yhteensä kuusi uutta jazzin huippunimeä

Pori Jazzin ensi kesän ohjelmistoon on lisätty yhteensä kuusi ulkomaalaista nimeä: Dave Holland Prism, John Scofield Überjam Band, Larry Carlton, Zara McFarlane ja Snarky Puppy.

Dave Holland esittelee tuoreen Prism-yhtyeensä torstaina 17. heinäkuuta. Samassa konsertissa kuullaan myös taidokasta kitarointia, josta pitää huolen Larry Carlton. Moninkertaisesti Grammy-palkittu Carlton on yksi maailman arvostetuimmista jazzkitaristeista, joka on sooloalbumiensa julkaisun ohella kunnostautunut haluttuna ja kiireisenä studiomusiikkona.

Perjantaina 18.7. kitarataitureita edustaa John Scofield, jonka johtama Überjam-yhtye saapuu Suomeen ensimmäistä kertaa. Scofieldin bändi tarjoilee modernia groovea, josta tunnetaan myös samana päivänä esiintyjä ja paraikaa kovassa nosteessa oleva yhdysvaltalaisyhtye Snarky Puppy.

Lauantaina 19.7. Kirjurinluodossa nähdään Jamie Cullumin lisäksi nouseva brittilaulajatar Zara McFarlane, jota on povattu yhdeksi alkaneen vuoden uusista jazztähdistä.

Pori Jazz kotisivuille

Kilpailut

Uusimmat