Suomen kaunein koti 2013 on valittu - uutta haetaan!

14.01.2014 18:23 -

MTV3-kanavalla nähtiin eilen Suomen kaunein koti -sarjan finaalijakso, jossa katsojat valitsivat kymmenen finalistin joukosta voittajaksi Rymättylässä sijaitsevan tyylikkään piilopirtin. Kauniita koteja voi MTV:n kanavilla ihastella myös tulevaisuudessa.

Jos ystäväsi huokailevat ihastuksesta kodissasi tai omassa lähipiirissäsi on lukaalien lukaali, nyt on hetki toimia! Suosikkisarja Suomen kaunein koti saa jatkoa ja sen uudet jaksot kuvataan ensi kesänä. Haku ohjelmaan on nyt käynnissä.

Ohjelmasarjan uutta tuotantokautta kuvataan kesällä 2014 ja ohjelmaan voi hakea nyt osoitteessa mtv.fi/suomenkauneinkoti.

Voittajakodissa yhdistyi tyylikkyys ja kodikkuus

Suomen kaunein koti 2013 -kilpailun voitti Rymättylässä sijaitseva 130-neliöinen unelmakoti meren rannalla. Toiseksi sijoittui Vantaalla sijaitseva lapsiperheen viihtyisä rintamamiestalo. Kolmannelle sijalle katsojat äänestivät Uudessakaupungissa sijaitsevan vanhan virastotalon. Äänestykseen osallistui yli 11 000 suomalaista.

Suomen kaunein koti -tuomari, juontaja Hanna Sumari sai ohjelmaa tehdessään hyvän käsityksen suomalaisten mieltymyksistä.

- Kierrellessämme koteja ohjelmassa huomasimme miten paljon luonto ja ympäristö suomalaisille merkitsevät. Punainen matto oli asunnoissa usein sijoitettu ikkunapaikalle, huikeiden maisemien äärelle. Myös voittajakodin keskeisiä valtteja oli sen henkeä salpaava sijainti. Lisäksi suomalaiset arvostavat järkeviä sisustusratkaisuja ja hyvin käytettyjä asuinneliöitä. Inhimillisen kokoiset kodit viehättävät enemmän kuin avarat tilat.

Suomen kaunein koti -ohjelman finaalia katsoi eilen maanantaina keskimäärin  594 000 katsojaa. Jaksot ovat saaneet viikoittain keskimäärin 700 000 katsojaa. Kuvat kodeista ovat nähtävillä osoitteessa mtv.fi/suomenkauneinkoti.