Justin Bieberin ura pahoissa vaikeuksissa - uutuusalbumi ja elokuva floppeja?

07.01.2014 10:19 -

Justin Bieber on urallaan erikoisen tilanteen edessä. Nuorukaisen uutuusalbumi Journals on floppaamassa pahasti myyntilistoilla ja on samalla popparin heikoimmin menestynyt tekele.

Journals sisältää Bieberin #MusicMondays -singlet, sekä viisi kokonaan uutaa kappaletta. Vaikka singlet ja albumi ovat olleet myynnissä iTuneissa erikoishintaan, ei teinipopparin uutuus tunnu kiinnostavan entiseen malliin.



Esimerkiksi Britanniassa levy ei noussut ollenkaan Top40-listalle.  Ranskassa albumi debytoi puolestaan sijalla 174. Yhdysvalloissa Journals ei nouse listoille ollenkaan, koska iTunes ei paljasta Bieberin albumin myyntilukuja Nielsen SoundScannille.

Bieberin edellinen albumi Believe (perinteinen julkaisu) oli maailmanlaajuinen menestys ja nousi listakärkeen kymmenissä maissa.



Hyvin ei mene myöskään Justinin tuoreella dokumenttielokuvalla. Bieberin tähdittämä Believe keräsi avauksellaan kolmessa päivässä noin 3,1 miljoonan dollarin tulot. Hänen edellinen elokuvansa Never Say Never (2011), keräsi samassa ajassa mukavat 29,5 miljoonaa dollaria.

Justin Bieber on viihtynyt viime aikoina otsikoissa lähinnä toilailujensa vuoksi. Aikuistuvan popparin käytös on herättänyt useaan otteeseen jopa maailmanlaajuista paheksuntaa.

Kuva: Shutterstock

(Radio Nova, iTunes, Digital Spy)

Kilpailut

Uusimmat