James Blunt paljasti Radio Novan haastattelussa keksivänsä megavalheita: Katson miten ne leviävät lehdissä

02.12.2013 19:15 -

Brittitähti James Bluntia ei voi turhasta ryppyotsaisuudesta syyttää.

Yli 20 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti myynyt Blunt ei koskaan ole kotikonnuillaan Britanniassa ollut toimittajien lempilapsi ja erityisesti monet musiikkikriitikot ovat välillä intoutuneet teilaamaan Bluntia melkoisen jyrkin sanakääntein.

Mies ei kuitenkaan ole arvostelusta moksiskaan ja onkin osoittautunut melkoiseksi huumoriveikoksi, tähti kun tykkää keksiä haastatteluissa yliampuvia valheita ja katsoa kuinka ne otetaan vastaan. Tovi takaperin Blunt muun muassa väitti olevansa ehdolla Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi, eivätkä vailla totuuspohjaa olevat höpinät ole jääneet tähän.

- Suurin osa niistä asioista, joita ylipäätänsä luemme lehdistä ovat hölynpölyä. Siispä tykkään itsekin keksiä valheita haastatteluissa ja katsoa miten ne leviävät lehdissä. Minähän  väitin jossain vaiheessa, että soitin urkuja prinssi Williamin häissä Catherinelle. Se juttu levisi moniin lehtiin ja aiheesta kyseltiin minulta paljon, Blunt nauroi Radio Novan musiikkitoimittaja Samuli Väänäsen haastattelussa.

Bluntin kyky nauraa itselleen on tullut ilmi myös sosiaalisessa mediassa. Mies liittyi äskettäin Twitteriin ja on ottanut asiakseen vastata häntä haukkuville twiittaajille. Muusikko ei kuitenkaan ota haukkumaviesteistä itseensä  - päinvastoin.

- En ole hyvä sosiaalisen median kanssa, enkä jaksa kirjoitella tyhjänpäiväisyyksiä vaikkapa siitä, mitä söin aamupalaksi. Jos näen jonkun kirjoittavan minusta jotain ilkeää Twitterissä, kommentoin mielelläni asiallisesti, mutta humoristisesti, sillä pystyn kyllä olemaan itseäni kohtaan vieläkin ilkeämpi kuin minua haukkuvat henkilöt.

- Jos minulla on mahdollisuus nauraa samalla makuuhuoneensa nurkassa haukkumaviestejä kirjoitteleville ihmisille ja myös itselleni – se toimii myös hyvänä muistutuksena siitä, ettei sosiaalista mediaa kannata ottaa vakavasti.

Juuri uuden Moon Landing -albumin julkaissut James Blunt kävi heittämässä viime viikolla akustisen keikan Nova Stagella. Keikkaa pääset kuulemaan ja katsomaan Novan taajuudelta ja netistä pian.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat