Tuomas Enbuske korjasi virheellisen uutisoinnin Vesa-Matti Loirin vierailuun liittyen

04.11.2013 09:49 -

Ilta-Sanomat uutisoi Sarasvuon ja Enbuske & Linnanahde Crew:n olevan "kilpasilla" rakastetusta taiteilijasta Vesa-Matti Loirista. Kyseessä oli kahden talkshown torstain (31.10.) lähetykset, joiden molempien vieraslistalla Loiri oli.

Enbuske & Linnanahde Crew -talkshown juontajakaksikko halusi oikaista Ilta-Sanomien uutisen ja kertoa totuuden "vierastappelusta".

Kuuntele lisää:



- Meille oli tulossa vieraaksi viime torstaina Vesa-Matti Loiri, joka oli sovittu jo kuukausia aikaisemmin (kuten yleensä tapana on). Saimme kuulla tiistaina, että Loiri on menossa käymään Sarasvuon ohjelmassa ennen ELC-talkshowta.

- Ajattelimme, että on katselijan kannalta tyhmää, jos samana iltana samat vieraat ovat monessa eri ohjelmassa. Päätimme, että mikäli Loiri menee Sarasvuon ohjelmaan, perumme hänet meidän ohjelmasta. Halusimme palvella katselijoitamme.

Mikä tekee tilanteesta erikoisen on se, että Ilta-Sanomat uutisoi, että Loiri olisi tehnyt ohjelmien välillä "valinnan", ja päätynyt Sarasvuon vieraaksi. Tämä on valhe. Se ei pidä paikkaansa.



IS:n tietojen mukaan Sarasvuo-ohjelman tuotantoyhtiön Aito Median ja Enbuske & Linnanahde Crew’ta tuottavan Yellow Film & TV:n välillä oli kilpailu siitä, kumpi saa Loirin vieraakseen.

Sarasvuon vastaava tuottaja Topi Salo myöntää kilpailutilanteen tuotantoyhtiöiden välillä, mutta korostaa, että päätäntävalta asiassa oli annettu Vesa-Matti Loirille.

- Tässä oli, miten mä sen sanoisin, pieni kilpailutilanne. Mutta annoimme hänen (Loiri) päättää, kumpaan ohjelmaan hän tulee vieraaksi, Salo sanoo. IS 31.10.2013

HUOMIO!

Enbuske & Linnanahde Crew päätti peruuttaa haastattelun, koska olisi ollut tyhmää laittaa sama vieras kahdelle eri kanavalle vartin välein.

- Veikkaan, että tuotantoyhtiö on aika epätoivoinen. Sarasvuon katsojaluvut ovat olleet niin huonoja, niin täytyy turvautua tällaisiin vippaskonsteihin, Tuomas Enbuske mietti.

Loirin levy-yhtiöstä soiteltiin vielä tiistai-iltana ja häntä koitettiin tarjota Enbuske & Linnanahde Crew:n vieraaksi.

(Radio Nova, Ilta-Sanomat)

Kilpailut

Uusimmat