Cheekin uran tärkein viikonloppu - uusi albumi ja loppuunmyydyt jäähallikeikat

20.09.2013 11:55 -

Uuden albuminsa tänään julkaissut Cheek nähdään viikonloppuna kahdella loppuunmyydyllä jäähallikeikalla Helsingissä.

Kaksituntisen spektaakkelin aikana kuullaan kattava läpileikkaus Cheekin koko uran suurimmista hiteistä kuten Avaimet mun kiesiin, Liekeissä, Mitä tänne jää, Jippikayiei, Syypää sun hymyyn ja Sokka irti. Konsertissa on mukana livebändi ja yllätysesiintyjiä.

- Yksi isoista haaveistani on ollut järjestää soolokeikka jäähallissa, mutta en koskaan kuvitellut sen olevan mahdollista. Viikonloppuna on tarkoitus tehdä hommat isommin ja paremmin kuin koskaan aikaisemmin, Cheek kertoo.

Suomen artistikaartin kirkkain miestähti Cheek sai huikean vastaanoton uusimmalla Timantit on ikuisia -singlellään. Ensimmäisen viikon aikana singlelle kertyi yli 444 000 streamaus kertaa. Tämä rikkoo edellisen Suomen ennätyksen yli 100 000 streamillä. Aikaisempi ennätys oli myös Cheekin nimissä: Keväällä julkaistu single Jossu streamasi tuolloin yli 300 000 kertaa viikon aikana.Youtubessa Timantit on ikuisia -video ylitti miljoonaa katselukertaa neljässä päivässä. Tällä hetkellä kappale on Suomen Suosituimmat TOP20 -listan 2. sijalla.

- Biisi on aiheuttanut ainutlaatuisen reaktion. Jengi on ottanut sen omakseen ja olen siitä kiitollinen, Jare tiivistää. 

Cheek on urallaan myynyt yli 150 000 albumia. 

Kilpailut

Uusimmat