Suomalaisia itkettänyt artisti julkaisee vihdoin levynsä!

27.10.2012 21:16 -

Jesse Kaikurannan odotettu debyyttialbumi Vie mut kotiin julkaistaan 2.11. Valtavaan suosioon noussut artisti lähtee myös kiertueelle loppuvuodesta.

Albumilta on julkaistu hitit Vie mut kotiin ja Järjetön rakkaus.

Jesse on valmistellut albumiaan rauhassa biisejä keräillen ja tuotantoa huolella miettien keväisen Voice of Finland -kisan jälkeen.

Albumilla risteillään kotimaisen modernin popin, iskelmän ja elektronisen musiikin välimastoissa. Biisintekijöinä Mikkolan ja Kososen lisäksi ovat olleet muun muassa Aku Rannila, Freeman, Aki Tykki ja Jesse itse. Sanoituksia ovat tehneet mm. Saara Törmä, Hector, Inka Nousiainen ja Paula Vesala.

Rakkaudesta, kohtaamisista, toiveista ja kaipuusta ammentavat tekstit koskettavat vahvasti. Levyn kansiteksteistä löytyvä Jessen tervehdys kertoo miehen mietteistä:

- Kiitos teille jotka löysitte levyni äärelle. Olen ollut liikuttunut ja kiitollinen tuestanne kuluneen kevään ja syksyn ajan. Olen saanut työskennellä upeiden ihmisten kanssa ja olemme yhdessä tehneet levystäni kokonaisuuden, jossa mielestäni musiikki ja koskettavat tarinat yhdistyvät näköisekseni. Minulle oli tärkeää että levylleni valikoitui kappaleita, joissa aiheina ovat rakkaus, kaipuu, asioiden äärettömyys ja elämänmaku.

Toivon että te saatte musiikistani yhtä paljon elämyksiä ja voimaa kuin minä olen teistä saanut.

Jesse Kaikurannan keikoista voit lukea lisää täältä



(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat