Whitney Houston on kuollut

12.02.2012 03:42 -

Laulajalegenda on kuollut 48-vuotiaana, vahvistaa tähden lähipiiri ja tiedottaja. Whitney Houston menehtyi lauantaina iltapäivällä.

Yhdysvaltalaislaulaja Whitney Houstonin äkillinen kuolema on järkyttänyt musiikkialan vaikuttajia ja faneja eri puolilla maailmaa.

Näyttelijänäkin tunnetuksi tullut Houston kuoli viime yönä Suomen aikaa 48-vuotiaana.

Houston kamppaili pitkään päihdeongelmien kanssa, mutta hänen kuolinsyystään ei toistaiseksi ole tietoa. Poliisi ei kuitenkaan epäile rikosta.

Poptähti löydettiin kuolleena Beverly Hilton -hotellista Los Angelesista juuri tämänvuotisen Grammy-gaalan alla.

Whitney Houston kuoli Los Angelesissa vain tunteja ennen seuraavaa keikkaansa. Hänen oli määrä osallistua tänään Grammy-juhlallisuuksiin ja esiintyä tuottaja Clive Davisin järjestämässä juhlassa ennen varsinaista gaalaa. Moninkertaisen Emmy- ja Grammy -voittajan suosio oli huipussaan 1980- ja 90-luvuilla. Hänen viimeisimmäksi jäänyt albuminsa ilmestyi kolmisen vuotta sitten.

Whitney Houston oli naimisissa laulaja Bobby Brownin kanssa, pari on sittemmin eronnut. Hänellä on yksi tytär Bobbi Kristina.

Whitney Houstonin suurimpia hittejä olivat mm. Saving All My Love for You, I Will Always Love You, Where Do Broken Hearts Go, I Have Nothing ja My Love Is Your Love.

Kuuntele Tomi Hinkkasen raportti paikan päältä:

 
(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat