Hetki, jolloin matkapuhelimen ei olisi pitänyt soida

13.08.2011 12:01 -

Matkapuhelinta ei aina muista sammuttaa tai laittaa äänettömälle. Radio Novan kuuntelijat kertoivat Aamun Radiolle tilanteista, jolloin kännykkä alkoi soida väärällä hetkellä. 

Aamun Radio kyseli kuuntelijoilta tilanteista, jolloin heidän oma tai jonkun muun läsnäolevan kännykkä oli alkanut soida huonoon aikaan. Joukkoon mahtui sekä kiusallisia että hulvattomia hetkiä.

Isot hautajaiset isossa kirkossa jossa paljon väkeä. Ennen vainajan siunaamista (papin ollessa hetken hiljaa) kajahti jostain kännykän soitto, jossa soittoäänenä oli Säkkijärven polkka! Miettikääs iloinen rallatus sieltä alkoi kuulua...


Mull kävi kerran lahes erään hotellin hissis niin nolo tapaus et menin kasaan ainakin metrin. Se meni näin . Menin parkkihallis hissiin m enos kuutos kerrokseen. Joku oli päästäny oiken kunnon hissi kaasut. No ei se minua häirinnyt,mut sit ravintola kerrokses tuli noin 6-8 kuvaakin kauniimp aa venäläis naista. Kaikki mua päätä pidempii,korkkareissaan kaikki katsoi minua syyttävästi. Vajosin hissin nurkkaan jo valmiiksi häpeissäni. No sit rup es viel mun känny soimaan soittoäänenä tää suuri ja mahtava ja niin edelleen. Naiset katsoi mua viä enemmän ja rupes nauraa. Siin vaihees naama punasena hissin nurkkaan.


Olin vuosia sitten Agentsien konsertissa. Jonkun onnettoman eturivissä istuneen kännykkä pärähti soimaan kesken konsertin. Kaveri luikki puhelimineen nolona kohti käytävää. Esa Pulliainen huikkasi kesken biisin nolostuneen perään: - Sano terveisiä. Kiristinyt tunnelma salissa laukesi.


Olin kirkossa eräänä sunnuntaina ja papilla soi kännykkä kesken saarnan saarnastuolissa. Hän vastasi siihen.


Sairaankuljettajatuttavani kännykkä alkoi soida kesken elvytyksen. Antero Mertaranta kajautti ilmoille kappaleen 'taivas varjele, mikä sieltä tulee...'


Liekö silloinen äitinsä, ehkä liiallinenkin karaokeharrastus, saanut huumorintajuisen poikani valitsemaan äitinsä soittoääneksi hevosen hirnunnan. No, poikani oli Jokelan lukion historian tunnilla. Hissan maikka oli vauhdissa ja selitti kartan avulla juuri, kuinka Attila valloitti hevosillaan Eurooppaa. Taisi juuri ratsastaa kovaa laukkaa kohti Unkaria, kun poikani puhelin alkoi hirnua.... Kerrankin osasin ajoittaa oikein ; )


Olin tyttäreni kanssa viemässä kynttilää hautausmaalle ja seisoimme vähän aikaa sitten kuolleen ystävämme haudalla kun tyttären puhelin alkoi soida ja siinä oli Mullan alla-sarjan tunnari Six Feet Under... hetken katsoimme toisiamme ja eikä voinut muuta kuin nauraa... muut ihmiset katselivat kummasti meitä.


Olin navetassa poi'ittamassa lehmää käsi lehmän sisuksissa,, lehmän takana maaten kun puhelin alkoi soimaan haalarin taskus allani. Noh lehmä häiriintyi ja nousi käteni sisällään ja minä mukana...täytyy myöntää että teki kipiää olkapäässä.


Olin pääsiäisen alla Hyvinkää-salissa seuraamassa pääsiäisen kärsimysnäytelmää. Juuri kun Jeesus ristiään kantaen oli kohdallani, puhelimeni soi.


Puhelin soi kun olin gynekologilla v-asennossa.


Oltiin emännän kans pankissa laina-asioista sopimassa viime viikolla, ja yhtäkkiä vaimon kassista alkoi Mr. Mallorca laulaan, 'kaikki vaatteet ripulissa' ja niin edelleen. Sit sitä kännykkää ei meinannu millään edes löytyä sieltä miljoonakassista.. Hävetti niin vietävästi, mut vaihtui sitten soittoäänikin heti, kun kotiin päästiin :-)


Olin taannoin kirkossa. Kesken kaiken jonkun rouvan puhelin soi. Hän antoi sen soida kauan, katkaisi sen sitten ja rukoushetki jatkui. Hetken päästä häne n puhelimensa soi uudelleen ja rouva vastasi huutaen kovalla äänellä: älä soita, olen kirkossa! Ja paiskasi sitten puhelimen kiinni.


Laitettiin sulhaselle puhelimeen soittoääni. äitii tule tule auttaa. Ja soitettiin sinne, kun pappi vihki. kyllä porukka nauro.


(Radio Nova)



Kilpailut

Uusimmat