Carolan syntymästä 70 vuotta

23.03.2011 08:00 -

Tänään 23.3.2011 tulee kuluneeksi tasan 70 vuotta Suomen musiikkihistorian monipuolisimpiin ja rakastetuimpiin laulajiin kuuluvan Carola Standertskjöldin (1941–1997) syntymästä.

Tämän kunniaksi julkaistaan Carolan tuotannosta kahdeksan cd-levyä ja satasivuisen kirjan yhdistävä boksi RAKKAUDEN JÄLKEEN – KAIKKI LEVYTYKSET JA ARKISTOJEN AARTEITA 1963–1988. 

Boksi sisältää Carolan tunnetuimpien hittien, kuten “Rakkauden jälkeen”, “Kielletyt leikit” ja “Mä lähden stadiin” lisäksi valtavan määrän vähintään yhtä laadukkaita ja mielenkiintoisia, mutta aikaisemmin julkaisemattomia huipputaltiointeja. Tämän julkaisun myötä Carolan poikkeuksellisen monipuolinen luonnonjahjakkuus ja kansainvälinen, korkeatasoinen ammattitaito avartuu aivan uudella tavalla.

Massiivisen boksin lisäksi julkaistaan Carolan tuotannosta myös 40 kappaleen tuplakokoelma, jonka ensimmäinen levy sisältää Carolan suurimmat hitit ja toinen edustavimpia esimerkkejä aikaisemmin julkaisemattomista ja/tai harvinaisemmista taltioinneista. Lisäksi materiaalista koostetaan tupla-vinyyli, sekä myöhemmin keväällä boksin kirja tulee erikseen saataville.

 

Carolan Facebook-sivulla on kuunneltavissa kaksi Carolan hittiä tai harvinaisuutta joka viikko aina juhlaboksin julkaisuun saakka. www.facebook.com/carolarakkaudenjalkeen

 

Kilpailut

Uusimmat