Nyt on muuten hemmetin kova veto: Katso Eppu Normaalin akustinen Nova Stage -keikka

08.12.2015 18:15 -

Nova Stage jalkautui hiljattain Levin upeisiin maisemiin, tunturiravintola Tuikkuun, missä taltioitiin Eppu Normaalin intiimi livesetti.

Eppu Normaali heitti Nova Stage Levi-special-minikeikalla upeat versiot neljästä klassikkokappaleestaan. Bändi tarjoili akustisena Lainelautaileva lehmänmaha rock'n'roll -, Kitara, taivas ja tähdet -, Joka päivä ja jokaikinen yö -, sekä Puhtoinen lähiöni -biisit.

Eput juhlistavat ensi kesänä 40 vuotta kestänyttä taivaltaan Tampereen Ratinan stadionilla järjestettävässä konsertissa. Martti Syrjä kertoi Samuli Väänäsen Nova Stage -haastattelussa bändin suhtautuvan virstanpylvääseen ja sitä siivittävään jättikeikkaan kiitollisena.

– Se on oikeasti hieno mahdollisuus, eikä toista samanlaista tule. Totta kai voimme elää ja soittaa kimpassa vielä niin kauan, että täytämme vielä 50 vuotta. Sen varaan ei kuitenkaan voi laskea, joten tästä on otettava kaikki irti.

Katso koko keikka Martti Syrjän haastatteluna höystettynä alta:

NOVA STAGE

Musiikkitoimittaja Samuli Väänäsen isännöimä Nova Stage on Novan muutama vuosi sitten toimintansa käynnistänyt keikkastudio. Tänä aikana Nova Stage on tarjonnut lähes 200 livekeikkaa kotimaisilta ja ulkomaisilta huippuartisteilta keräten YouTubessa yli 15 miljoonaa näyttöä.

Vuoden 2014 Radio Gaalassa kunniamaininnan saanut Nova Stage kasvattaa jatkuvasti yleisöä tarjoten ainutlaatuisia live-elämyksiä radion lisäksi myös verkossa ja mobiilissa. Pääset katsomaan Nova Stage -livetaltiointeja Novan Youtube-kanavalta, nettisivulta, sekä Katsomo.fi-sivustolta.

(Nova)

Kilpailut

Uusimmat