The Corrs palaa yli kymmenen vuoden levytystauon jälkeen

16.11.2015 09:41 -

Moninkertaista platinaa myynyt irlantilaisyhtye The Corrs tekee paluun. Irlantilaisyhtye julkaisee uuden albumin 27. marraskuuta. 

Moninkertaista platinaa myyneen irlantilaisyhtyeen White Light katkaisee yli kymmenen vuoden levytystauon.  

Yhtyeen uusi albumi White Light julkaistaan 27. marraskuuta. Ensimmäinen albumilta lohkaistu single on nimeltään Bring On The Night ja se julkaistiin lokakuun lopulla.

White Light on the Corrsin ensimmäinen iso julkaisu sitten vuoden 2004 Borrowed Heaven -albumin ja sitä seuranneen kiertueen. Yhtyeen Britannian -kiertue käynnistyy 19. tammikuuta Birmingham Genting Arenalta.

Viimeisen kymmenen vuoden ajan The Corrs on keskittynyt perhe-elämään tahoillaan. Kaksi yhtyeen jäsenistä, Sharon ja Andrea, ovat tosin vuosien varrella luoneet myös soolo-uraa. Kuluvan vuoden 2015 aikana yhtye on kuitenkin viettänyt tiiviisti aikaa studiossa Lontoossa valmistellen uutta albumiaan.

The Corrs -yhtyeeseen kuuluvat sisarukset Andrea, Sharon, Caroline sekä Jim. Yhtyeen debyyttialbumi Forgiven Not Forgotten julkaistiin vuonna 1995 ja sen jälkeen, useiden menestyslevyjen myötä, yhtye on tähän päivään mennessä myynyt 40 miljoonaa albumia ja moninkertaista platinaa. Yhtye muistetaan mm. hiteistään Breathless, Runaway, Only When I Sleep sekä I Never Loved You Anyway

Kilpailut

Uusimmat