Kasmir ja Axl Smith palaavat erikoisella ja hauskalla kokkausohjelmallaan

06.11.2015 20:01 -

Mitä tapahtuu kun Antti Holma pääsee hellan ääreen? Miten luonnistuu ruoanlaitto Roope Salmiselta? Entä millaisia kokkeja ovat Teflon Brothersin kundit?

Cooking with Kasmir on yhdistelmä mutkatonta ruoanlaittoa, hullunkurista huumoria ja täysin arvaamattomia tilanteita. Axl Smithin ja Kasmirin kanssa jopa kauppamatka on jännittävä seikkailu.
 
Ohjelmassa julkisuudesta tutut henkilöt kokkaavat kaksikon kanssa rennosti keskustellen. Välillä mukaan mahtuu muutama hyvän maun rajan ylittävä vitsikin. Tämän kauden vierailijakaartiin kuuluu muun muassa käsittämättömän charmikas näyttelijä Antti Holma, varsinainen saapasjalkakissa muusikko Roope Salminen, viihdemaailman rasavilli rap-artisti Musta Barbaari sekä kaikkien kännibiisien kuninkaaksi tituleerattu Teflon Brothers.

– Tulee aivan mieletön toinen tuotantokausi. Meidän vieraskattaus on tänä vuonna sitä luokkaa, että läpän taso on taattu, hehkuttaa ohjelman juontaja ja keittiössä hääräävä Axl.
 
Ennen keittiömestarina työskennellyt Kasmir näyttää keitoksissaan, kuinka perusruoasta saadaan pienellä twistillä uutta ja eksoottista samalla kun Axl Smith sukkelana seuramiehenä pitää vieraiden vireystasoa yllä. Ohjelman perusideana on olla kaikkea muuta, kuin finedining-hengessä toteutettua glaseerattujen paprikoiden asettelua. Tarkoituksena on näyttää kuinka helppoa ja hauskaa ruoanlaitto voi olla.
 
Toisen tuotantokauden kuusi jaksoa ilmestyvät joka torstai Jook Joint TV:n Youtube-kanavalla.

Ensimmäinen toisen tuotantokauden jakso esitetään 19.11.2015.Tällä kaudella Cooking with Kasmirissa vierailevat Antti Holma, Musta Barbaari, Michael Monroe, Teflon Brothers, Roope Salminen sekä Eero Ettala

Kilpailut

Uusimmat