Kaupallinen yhteistyö Tämän sisällön sinulle tarjoaa Myllyn Paras.
Vapun reseptit: Kuningattaren kääräri
Kuningattaren kääräri:
Pohja: 3 kananmunaa 1,5 dl sokeria 1,5 dl Myllyn Paras karkeita vehnäjauhoja Täytteeseen: 2 dl kuohukermaa 1 prk (200g) vaniljalla maustettua rahkaa 2 rkl sokeria 200g kotimaisia pakastevadelmia sulatettuna 1,5-2 dl kotimaisia mustikoita, tuoreena tai pakastettuja sulatettuina Laita uuni lämpiämään 180 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Kääntele joukkoon vehnäjauhot. Kaada taikina pellille leivinpaperin päälle ja levitä tasaiseksi leivinpaperin muotoiseksi levyksi, niin että reunoille jää noin 3-5cm tilaa. Paista pohjaa 7-9 minuuttia, kunnes pohja on kauniin kullanvärinen. Valmista täyte pohjan kypsyessä. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää sekaan muut aineet ja sekoita. Kaada uunista tullut pohja toiselle leivinpaperiarkille, jolle voit ripotella halutessasi vähän sokeria. Levitä täyte pohjalle, niin, että noin 1/3 osa pohjan yläosasta jää täytteettä. Kääri levy varoen rullalle ja kiepauta leivinpaperin päät rullalle ja laita jääkaappiin tai muuhun kylmätilaan vetäytymään vähintään tunniksi ennen tarjoilua, jotta maut tasoittuvat.Kilpailut
Uusimmat
Nyt on erittäin kuivaa - maastopalo voi leimahtaa pienestäkin varomattomuudesta
Sexmane on saavuttanut jo poikkeuksellisen paljon - hänellä on kuitenkin yksi yllättävä urahaave
Kuningatar Letizian ihastuttava kevätasu sopisi jopa Suomen katukuvaan - edusti halpisketjun takissa
Pate Mustajärvi järjestää yllättävän levyjulkkarikeikan
Kausileivonnaisten suvantovaihe!
Näytä lisää