The Offspringin ja Popedan tähdittämän Jurassic Rockin lipunmyynti käy vilkkaana

29.07.2015 22:09 -

Mikkelin Jurassic Rockin ja Piknikin lipunmyynti käy vilkkaana. Aluekartta, leirintäalueen lohkojako ja tapahtumien oheisohjelmat on julkistettu.  

Mikkelissä 7.-9.8. järjestettävä Jurassic Rock ja Piknik lipunmyynti käy erittäin vilkkaana. Leirinnässä on vielä tilaa, mutta leirinnän autopaikat on myyty loppuun. Jurassic Rock suosittelee ennakkolipun ostoa niin Rockiin, Piknikkiin kuin leirintäalueellekin.

Festivaalin leirintäalue on jaoteltu lohkoihin, joista jokainen leiriytyjä voi lohkonimen perusteella valita itselle sopivimman; rokkaava Bilealue, heruttava Bäkkäri, nimellään enteilevä Kutunurkka, intellektuelli Kirjasto, Hiljainen Nurkka ja se kuuluisa Nakuranta. Leirinnässä on panostettu myös oheisohjelmaan. Live-musiikki, bellyjam, dj:t ja vaahtobileet pitävät huolen siitä, että festarikansalla riittää puuhaa. 

Jurassic Rockissa esiintyvät The OffspringThe Kyle Gass BandHardcore SuperstarSoilworkPopedaKaija KooHaloo Helsinki!ApulantaStam1naMokomaViikateKotiteollisuusJVGPää KiiMelrosePaperi T.Antony Parviainen TrioJuustopäätRed ElevenRanger, Bloodred HourglassThe MutantsIlkka Kalevi Tillanen & Rantaremmi sekä Grillikuume-ohjelmasta tunnettu huumorikaksikko Tommi Ripatti & Antti Ukkonen.

Sunnuntain Jurassic Piknikissä esiintyvät ihastuttava Jari Sillanpää ja mielettömässä nosteessa porskuttava Antti Tuisku. Kenkäveronniemen kauniissa piknik-maisemissa voi nauttia myös herkullisista piknik-koreista ja perheen pienempien lapsiparkissa on ohjelmaa aina kasvomaalauksesta temppuratoihin.

Tulevana kesänä yhdeksättä kertaa järjestettävä Jurassic Rock ja Piknik järjestetään nyt toista kertaa Mikkelin Kenkäveronniemen nurmikentillä Saimaan rannassa.   

Jurassic Rockin ja Jurassic Piknikin festivaaliliput sekä VIP-liput ovat myynnissä festivaalin omassa nettikaupassa, Lippupisteessä, Lippupalvelussa sekä Tiketissä. 

Kilpailut

Uusimmat