Tankki täyteen vetää Tampereella: Ihan fantastisen upeeta, sanoo Ilmari Saarelainen

10.07.2015 10:56 -

Novan kesän aamujuontaja Antti Haajanen soitti perjantaiaamun kunniaksi Ilmari Saarelaiselle, joka näyttelee aikamiespoika Juhana Viléniä legendaariseen Tankki täyteen -televisiosarjaan pohjautuvassa kesäteatterinäytelmässä Tampereella.

Juhani Vilén on monien suomalaisten rakastama hahmo, joka on tuttu huoltamoon sijoittavasta komediasarjasta Tankki täyteen.

Nykyisin jo seitsemänkymppinen Ilmari Saarelainen on TV-sarjan alkuperäisnäyttelijä, joka esittää Tampereen Komediateatterin lavalla kolmikymppistä poikamiestä, joka vasta harkitsee vanhempiensa nurkista muuttamista.

Kuuntele aamun Tankki täyteen -tunnelmoinnit!

Neil Hardwickin ja Jussi Tuomisen käsikirjoittama televisiosarja on yksi 1980-luvun katsotuimmista ja uusituimmista kotimaisista komediasarjoista. Sitä esitettiin ensimmäisen kerran Yle TV2:lla vuosina 1978–1980, ja sitä on esitetty vuosien mittaan lukuisissa kesäteattereissa.

Tampereen komediateatterin lavalla Sulo Viléninä nähdään Aimo Räsänen ja Emmi Viléninä Petra Karjalainen. Ohjaus on Panu Raipian. Saarelaisen lisäksi tv:n alkuperäisnäyttelijöistä on mukaan saatu myös Tuire Salenius eli Ulla.

Seuraava kesänäytös on tänään perjantaina 10. heinäkuuta klo 19. Katso kaikki kesän esitysajat!

Kuva: Shutterstock

(Nova)

Kilpailut

Uusimmat