Talvi palasi? Katso talviset kuvat vappuaaton aamulta

30.04.2015 07:52 -

Talvi voi yllättää ja sen ovat huomanneet kymmenet tuhannet suomalaiset varhain vappuaattona. Novan kuuntelijat lähettivät kuvia, joissa lunta on tullut illan ja yön aikana paikoin jopa melkoisesti.

Etenkin Kuopion ja Kainuun seuduilta lähetetyistä kuvista näkee, että lunta on tullut jopa kymmeniä senttejä.

//

WP_20150430_023435Z.mp4

Jotta on sitä taas! LUNTA!Ja lissää tullee taivaan täydeltä melkoisen myräkkätuulen kanssa.Puudelipoikien Òlafurin ja Tuuren säkä n.38 cm, joten on sitä se 35 cm ainakin tullut.... Video ei kerro koko totuutta lumen määrästä.....Isäntä joutui kolaamaan oman pihan lisäksi myös meidän kotikadun, että pääsi lähtemään töihin....

Posted by Arja-Tuulikki Korhonen on 29. huhtikuuta 2015

Vapun juhlijoiden iloksi lumi -ja räntäsateet ovat väistymässä itään ja aurinko voi jo alkaa pilkottaa pilvenraosta aamupäivän aikana suuressa osassa maata.

MTV:n meteorologi Aleksi Jokela kertoo, että vappua vietetään lähes koko maassa aurinkoisessa ja poutaisessa säässä. Lännessä saattaa tulla sadekuuroja ja etelän sisämaassa pilvisyys on hieman runsaampaa. – Itä-Suomessa satanut lumi muuttuu vedeksi ja loskaksi. Siellä ei ilman kumisaappaita ja kurahaalaria kannata vappupiknikille lähteä, Jokela sanoo.

Etelässä tänään lämpöä on kymmenisen astetta ja pohjoisessa 0-7 astetta.

Vappupäivänä on suhteellisen kaunis piknik-sää. Etelässä ja keskiosassa maata lämpötila on 10 ja 15 asteen välillä.

Sateita tulee kuuroina lähinnä lännessä. Lapissa on jatkuvampaa vesi -tai räntäsadetta.

//

Novan kuuntelijat lähettivät kuvia maisemastaan vappuaattona 2015. Kuvista näkee, että keväinen keli ei ole ihan kaikkialla :) Hyvää vappua jokaiselle #vappu #novasuomi

Posted by Radio Nova on 29. huhtikuuta 2015

Kilpailut

Uusimmat