Kuin Maroon 5 -yhtyeen Adam Levine! Uskoisitko, että tämä mies oli alunperin nainen?

25.02.2015 00:10 -

Transsukupuolinen malli on noussut sensaatioksi sosiaalisessa mediassa, sen jälkeen kun hänestä otetut kuvat tulivat julki. Kuvissa hän jäljittelee Maroon 5 nokkamies Adam Levinesta otettuja ikonisia alastonkuvia vuodelta 2011.

Aydian Dowling on brittiläinen 27-vuotias transihmisten puolestapuhuja, vloggaaja ja yrittäjä. Hänet nähdään huhtikuussa transsukupuolisten asioihin keskittyneen aikakausilehden FTM:n kannessa.

//

Julkaisu käyttäjältä Attitude Magazine.

Lehden kustantaja Jason Robert Ballard oli nähnyt yhteläisyyksiä  Dowlingin ja Levinen ruumiinrakenteessa ja ehdotti, että he tekisivät oman version vuoden 2011 poseerauksesta.

Adam Levinestä otettu kuva komeili aikoinaan Briteissä Cosmopolitan-lehden kannessa. Kuvalla oli tarkoitus kartuttaa miesten tietoisuutta kives- ja eturauhassyövistä.

//

Julkaisu käyttäjältä Chris Dacus.

Aydian Dowling viestittää kuvansa yhteydessä osuvasti: "Jotkin kehoni osat muistuttivat minua kaikesta siitä mitä en ole. Nyt ne edustavat kaikkea mitä olen".



Kuvien tultua julki, sosiaalinen media ja lehdistö ovat ovat nostaneet kuvat esille ympäri maailmaa. Sekä Dowling ja Ballard ovat olleet otettuja saamastaan tuesta ja huomiosta. He haluavat lisätä ihmisten tietoisuutta ja murtaa ennakkoluuloja ja käsitteitä transihmisistä.


Kilpailut

Uusimmat