Retroperjantai Oku Luukkainen

Retroperjantai

Muistatko VHS-kasetit, Tamagotchit ja Speden visailuohjelmat? Tarttuvaa ysärimenoa, parhaat retrohitit 90-luvulta ja vähän sen ulkopuoleltakin soitetaan aina perjantaisin! Kun ysärin kuningas Oku vie sinut nostalgiatripille yhdessä Dj Bobon, Captain Jackin, Haddawayn ja muiden ysäritähtien kanssa voit olla varma, että sinäkin tanssit!

perjantaisin klo 19-23

Oku Luukkainen

Nimeni on Oku Luukkainen. Selästäni löytyy tatuoituna JYPin logo.. Kyllä. Tunnen olevani myös jyväskyläläinen sillä asuin paikkakunnalla useita vuosia. Huomattavasti pitempään kuin vaikkapa kotikylällä Kesälahdella. Viimeiset vuodet olen pitänyt kattiloita Helsingissä. Mutta stadilainen en ole. Ehkä vähän Hesasta. Olen sielultani lande.

Peruskoulun viimeisellä luokalla keskustelin opinto-ohjaajan kanssa siitä mitä alkaisin opiskelemaan kun yläaste tulee päätökseen. Keskiarvo tulisi huitelemaan jossain 7 ja 7,4 välillä joten se sinällään jo sulkisi lukion pois ja toisekseen en ollut muutenkaan erityisen motivoinut ajatuksesta. Minulle ei ole siunaantunut kädentaitoja jotka näkyisi vaikkapa lahjakkuutena autojen rassaamisen tai remppahommien kanssa. Parturi-kampaaja linja kiinnosti periaatteessa - koska tytöt - mutta oikesti ei. Päädyin opiskelemaan Radio ja tv-työtä ammattikouluun. Sillä tiellä olen edelleen 15 vuoden jälkeen. Minä innostun kun sinä innostut. Se motivoi minua radion tekemisessä.

Haluaisin loppuun lainata muutamaa arvostamaani henkilöä. Näissä on myös paljon minua. "Tämä ei oo varsinainen siivousmieli, ei ainakaan -halu. Paremminkin on kyse todellisuudentajusta. " -Äiti/Leila Luukkainen

It's just so weird. You go through life meeting people are all the same, you know. And they just think you're the same, too. And then one day, you meet this guy, but he's not the same, because he actually sees that you're not the same. And he knows, because he's the same way. -Roz Doyle