Radio Novan Viikonloppu Heidi Suomi ja Niina Backman

Radio Novan Viikonloppu

Lauantaisin Heidi Suomi klo 10 - 15

Radio Nova on täydellistä seuraa koko viikonlopun ajan! Lauantaina käydään Heidin kanssa läpi viikon polttavimmat puheenaiheet, soitetaan lauantain menevimmät biisit ja kysytään, mitä sinulle kuuluu juuri nyt? Myös lauantaina kuulet Novan luotettavat liikennetiedot, uutiset, säät ja urheilut.

Sunnuntaisin Niina Backman klo 14 - 16

Viikon vieras istutetaan studion penkille Niinan vieraaksi joka lauantai – elämänmakuisia tarinoita, iloja ja onnenaiheita, suurten unelmien toteutumista. Niistä on Radio Novan viikonloppu tehty.

Heidi Suomi

Posteljooni, kampaaja, kirjailija, laulaja, liikunnanopettaja, näyttelijä… Siinäpä aikajärjestyksessä 4-vuotiaasta lähtien unelma-ammattini vuosien varrelta. Mikään edellä mainituista minusta ei tullut, enkä kyllä vieläkään tiedä, mikä minusta tulee isona. Mutta juuri se tässä elämässä onkin niin jännää ja mielenkiintoista, kun ei ikinä tiedä, mitä se tuo tullessaan.

Olen aina tykännyt tehdä monia ja erilaisia asioita, ja olenkin onnekseni päässyt toteuttamaan itseäni monipuolisesti. Ammattiurheilijan taustani oli mainio ponnahduslauta tv:n urheilutoimittajaksi. Esiintyminen suorissa lähetyksissä sekä toimittaminen puolestaan ohjasivat minua kokeilemaan siipiäni radion puolella. Siitä kokeilusta venähtikin useamman vuoden pesti, ja sydämeen jäi syvä rakkaus ja kipinä radiota kohtaan. Pariksi vuodeksi kipaisin kuitenkin vielä urheilun pariin, mutta kun ovi aukesi uudestaan radion valloittavaan (ääni)maailmaan, löin kantapäät yhteen ja nostin käden lippaan – täältä tullaan!

Minulla on vahva äänifetissi. Kutsunkin itseäni ääniorientoituneeksi. Matala ja rosoinen miesääni saa minut syttymään, enkä voi vastustaa esimerkiksi George Clooneyn, Hugh Jackmanin tai Barry Whiten kutsua. Viime aikoina näiden herrojen kutsuhuudot ovat kyllä kohdallani olleet hyvin vaimeita. Voisi jopa sanoa mitättömiä.

Radio Novassa vedän lauantaisin keskipäivän blokkia klo 10-15. Tehdään radiotreffit silloin!