Radio Nova Liikenteessä Jussi Halli ja Antti Haajanen

Radio Nova Liikenteessä

Radio Nova ja liikenne kuuluvat yhteen. Sen todistavat lukuisat viestit ja soitot kuuntelijoiltamme tien päältä. Usein tiedämme liikenteestä enemmän kuin viranomaiset. Liikenteeseen keskitytään vahvimmin perjantaisin ja sunnuntaisin, jolloin Jussi Halli ja Antti Haajanen seuraavat suomalaisten koti-, työ, mökki- ja lomamatkaliikennettä erityisellä valppaudella. Ajakaahan varovasti!.

perjantai klo 15-19 ja sunnuntai 16-20

Antti Haajanen

Lääketiede ja kosmetiikka-ala etsivät kuumeisesti keinoja vanhenemisen torjuntaan mutta Antti Haajasen hallussa on ikuisen nuoruuden salaisuus. Muuten on mahdotonta selittää sitä, että tämä reipas, rehti ja nuorekas hujoppi on aloittanut radiouransa ennen Berliinin muurin murtumista. Haajasen matka sellun tuoksuisesta Kymenlaaksosta kansalliseen julkisuuteen kulki Yhdysvaltojen koululaitoksen kautta ja kyytiin tarttui kosmopoliitin otteen lisäksi ikuinen kaipuu mahdollisuuksien maahan. Radio Nova Liikenteessä-ohjelman lisäksi Haajasen toimittajantaidoista voi nauttia MTV:n urheilu-uutisissa.

Jussi Halli

Jos Jussi Hallin elämästä tehtäisiin elokuvaa, ei ohjaajana istuisi Aki Kaurismäki. Siksi monta eri televisiokanavaa, ohjelmaa ja mediayritystä on miehen pelikirjaan merkitty tällä vuosisadalla. Syntyperäinen helsinkiläinen tuntee vetoa teknologisiin ja yhteiskunnallisiin aiheisiin, sarkastiseen huumoriin ja elämästä nauttimiseen. Viimeistä edustaa miehen rakkaus harrasteautoihin, joiden ratissa hän viihtyy Ajoneuvoksen roolissa, kunhan sylintereitä on riittävästi. Radio Nova Liikenteessä- ohjelman lisäksi Halli vaikuttaa yritysmaailmassa.

Mitä halua kysyä Antilta, Jussilta ja Jussilta?

Miten iso rike on ohittaa moottoritien vasenta kaistaa käyttäen? Entä saako lapsen turvaistuimen sijoittaa etupenkille – missään tapauksessa? Näitä ja muita ajankohtaisia liikennekysymyksiä ratkotaan Radio Nova Liikenteessä -ohjelmassa perjantaina 3.3. Studiokysymyksiin vastauksia etsivät juontajat Antti Haajanen, Jussi Halli sekä TRAFI:n johtava asiantuntija Jussi Pohjonen.

* pakollinen kenttä